teşekkürlerİzlenir mi izlenmez mi diye sormak yerine izleyip kendin tecrübe etsen daha iyi olur. Şimdi bu dizi benim ilgi alanım dışında, sevmem, kötü derim. Başkasının ilgi alanına girer ve çok beğenir. Şimdi kime göre neye göre iyi yani, o yüzden kendiniz tecrübe ederseniz daha iyi olur.
tamamdiziyi bilmiyorum ama genelde star trekin yapımları çok güzel oluyor ben kesin izlerim
tamam teşekkürler. Bana da böyle söylemişlerdi . Şimdi eskilere bakıcam.Yani bi!miyorum şahsen izleme desem daha iyi olur. Star trek fani değilim pekde hakim değilim ama izleyen arkadaşlarım var. İzlemeni tavsiye etmem. Onun yerine mangalari sana x5 daha fazla zevk verir (son cümle biraz erotizme kaydı ama) yani diyeceğim izleme eskilerini izle. Zaten bilerce bölümü var hay maşallah izle izle bitmez.
Ben bilgiyi verdim zaten Star Trek fani arkadaşlarım da var onlarda beğenmemişİzlenir mi izlenmez mi diye sormak yerine izleyip kendin tecrübe etsen daha iyi olur. Şimdi bu dizi benim ilgi alanım dışında, sevmem, kötü derim. Başkasının ilgi alanına girer ve çok beğenir. Şimdi kime göre neye göre iyi yani, o yüzden kendiniz tecrübe ederseniz daha iyi olur.
evetben mi ?