Alit
80+
Dahası
oyun bu değil ki5.29 a kadar
oyun bu değil ki5.29 a kadar
Star wars evrenine hakim değilsen ya da sevmiyorsan çöp demen pek etik değil. Ben beğendim oyunu.Sadece bedava diye alıyorum, oyun çöp.
11 tane aldımoyun ücretsiz oldu alıp oynayabilirsiniz
haftaya civilization 3 veriyor
Bedava verilen Battlefront 2 yalnız. Multiplayer odaklı bir oyun.5.29 a kadar
Orada bahsettiği oyun battlefront 2oyun bu değil ki
D-dostum bahsettiği oyun battlefront 2Yanlış oyunun videosunu atmışsın.
Bedava verilen Battlefront 2.
Evrene hakim değilim ama oyunların iyi kötü olabileceğini ayıracak kadar fazla oyun geçmişim var.Star wars evrenine hakim değilsen ya da sevmiyorsan çöp demen pek etik değil. Ben beğendim oyunu.
Battlefront 2 çıkacağı zaman tıpkı şimdiki Cyberpunk gibi beklenti yüksekti. Ama EA çıkara çıkara single player tarafı çok zayıf, tamamen multiplayer ve microtransaction odaklı bir oyun çıkardığı için tepki aldı. Şimdi onları kaldırmışlar ve Star Wars evrenini seven herkesin beğenebileceği bir oyun olmuş deniyor. Elinde PS4 Pro olup bu oyundan başka oyun oynamayacak kadar müptelası olan arkadaşım var.Orada bahsettiği oyun battlefront 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
D-dostum bahsettiği oyun battlefront 2
Evrene hakim değilim ama oyunların iyi kötü olabileceğini ayıracak kadar fazla oyun geçmişim var.
İyi bir oyunla kötü bir oyun arasında fark var.
Benim tepkim sana göre iyi veya kötü olmasına değil. ÇÖP yazmana. Oynanış videolarına baktım . Yapılan updateler ile gayet oynanabilir. Star Wars evrenine hitap eden bir oyun olmuş. Bf serisi gibi multiplayer bir Star Wars oyunu oynamak güzel bir deneyim olur benim için.Orada bahsettiği oyun battlefront 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
D-dostum bahsettiği oyun battlefront 2
Evrene hakim değilim ama oyunların iyi kötü olabileceğini ayıracak kadar fazla oyun geçmişim var.
İyi bir oyunla kötü bir oyun arasında fark var.