Neler Yeni

Geçici Ücretsiz Star Wars Battlefront 2 Epic gameste Ücretsiz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun fazla sevilebilecek oyun değil.
Hisse düşürebilecek kadar iyi bir oyun öyle düşün.
yani bende biliyorum önceden p2w falandı fakat toparladı gibi ve zaten ben online oyun oynamayı seven biriyim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
oyun bu değil ki
Orada bahsettiği oyun battlefront 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış oyunun videosunu atmışsın.
Bedava verilen Battlefront 2.
D-dostum bahsettiği oyun battlefront 2
Star wars evrenine hakim değilsen ya da sevmiyorsan çöp demen pek etik değil. Ben beğendim oyunu.
Evrene hakim değilim ama oyunların iyi kötü olabileceğini ayıracak kadar fazla oyun geçmişim var.
İyi bir oyunla kötü bir oyun arasında fark var.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evrene hakim değilim ama oyunların iyi kötü olabileceğini ayıracak kadar fazla oyun geçmişim var.
zaten sana çöp dememen gerektiğini söylemiş

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Battlefront 2 çıkacağı zaman tıpkı şimdiki Cyberpunk gibi beklenti yüksekti. Ama EA çıkara çıkara single player tarafı çok zayıf, tamamen multiplayer ve microtransaction odaklı bir oyun çıkardığı için tepki aldı. Şimdi onları kaldırmışlar ve Star Wars evrenini seven herkesin beğenebileceği bir oyun olmuş deniyor. Elinde PS4 Pro olup bu oyundan başka oyun oynamayacak kadar müptelası olan arkadaşım var.

Gerçi ne uzatıyoruz bedava veriyor adamlar, 1 hafta önceden alarm kurmuşum, kaçırmam :D
Çöp yazanlara bakmayın, kendiniz araştırın Youtube'dan gameplay videolarını izleyin, belki de çok keyif alacağınız bir oyun olacak. Bedava zaten bir kaybınız yok.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Benim tepkim sana göre iyi veya kötü olmasına değil. ÇÖP yazmana. Oynanış videolarına baktım . Yapılan updateler ile gayet oynanabilir. Star Wars evrenine hitap eden bir oyun olmuş. Bf serisi gibi multiplayer bir Star Wars oyunu oynamak güzel bir deneyim olur benim için.

Top Bottom