Hikaye için oynayacaksan zaman kaybı niteliğinde oyun. Online için oynyacaksan oyna.selamlar bu epic in verdiği oyunu indireyim dedim origin %17 olduğunda oynanabilir diyordu fakat sadece arcade diye bi mod var hikaye modunu oynamak için oyunun tamamını mı indirmem gerek ?
Evet, tamamını indirmen gerek.hikaye modunu oynamak için oyunun tamamını mı indirmem gerek ?
Aşırı sıkıcı. Ama tabi ben bir de Star Wars sevmem. O yüzden daha sıkıcı gelmiş olabilir.okadar mı kötü ?
O zaman seni sıkmayabilir.olabilir knk ben star wars hayranıyım tüm filmlerini falan izledim
Öyle yapma işte, en sallama oyun bile olsa belki ilerde işine yarar. Ben alıyorum hepsiniKeşke Haziran’da alsaydım güzel değildir diye almadım![]()
O zaman beynim çok kötüydü o yüzden güzel değildir diye almıyordum son shadow of wardan beri alıyorum bu arada ultimate almalı mıyım ac odyssey season pass veriyorÖyle yapma işte, en sallama oyun bile olsa belki ilerde işine yarar. Ben alıyorum hepsini
Bilemiyorum. Normal al geç bence.O zaman beynim çok kötüydü o yüzden güzel değildir diye almıyordum son shadow of wardan beri alıyorum bu arada ultimate almalı mıyım ac odyssey season pass veriyor
Normali pahalı deluxe ve ultimatedenBilemiyorum. Normal al geç bence.