Neler Yeni

Starbucks küçülmeye gidiyor❗️

eneskaya6

80+ Silver

Starbucks küçülmeye gidiyor​

ABD'li kahve zinciri Starbucks, şirketi yeniden canlandırma planı kapsamında mart ayında kurumsal ekibini küçülteceğini ancak şubelerinde çalışan baristaların işten çıkarmalardan etkilenmeyeceğini bildirdi.​

IMG_3813.jpeg

Olayın tamamen boykottan ötürü olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle büyük paya sahip.

Türkiye de bir kahvenin 150₺ olması genc ve öğrenci kesimi direk kaybetmek demektir. Son zamlarla baya bi müşteri kaybetti ve yapılan boykotların ne derece etkili olduğunu da bize göstermiş oldu.

Hangi marka olursa olsun müşterisi olduğu sürece vardır

Starbucks a her hangi bir boykot yok gayet güzel mekanları dolup taşıyor. Zaten böyle yerlere gidenler genelde eğitimli kişiler olduğundan boykot denen komik işlerle uğraşmıyorlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Starbucks küçülmeye gidiyor​

ABD'li kahve zinciri Starbucks, şirketi yeniden canlandırma planı kapsamında mart ayında kurumsal ekibini küçülteceğini ancak şubelerinde çalışan baristaların işten çıkarmalardan etkilenmeyeceğini bildirdi.​

Alıntıyı görüntüle

Olayın tamamen boykottan ötürü olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle büyük paya sahip.

Türkiye de bir kahvenin 150₺ olması genc ve öğrenci kesimi direk kaybetmek demektir. Son zamlarla baya bi müşteri kaybetti ve yapılan boykotların ne derece etkili olduğunu da bize göstermiş oldu.

Hangi marka olursa olsun müşterisi olduğu sürece vardır
genel bir küçülme var sanırsam dünya genelinde.
He türkiye için de diyeceklerim bana göre bir süzgeç gibi bu dükkan.
Bence aklı başında kimse buradan almaz gereksiz pahalı geliyor bana burası .

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kutay
starbucks'a elinde pankartlarla girip bağıra bağıra bir şeyler anlatan ileri düzeyde psikolojik rahatsızlığa sahip ilgi bağımlısı insanlar sadece komik. işe yaramıyor yani boykot falan. bu insanlar zaten önceden de starbucksta kahve içmiyordu , şimdi ise bunun için sadece duyar kasıyorlar.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Sinan
Starbucks a her hangi bir boykot yok gayet güzel mekanları dolup taşıyor. Zaten böyle yerlere gidenler genelde eğitimli kişiler olduğundan boykot denen komik işlerle uğraşmıyorlar.
Eğitimli kişi kahveye o parayı vermez. Oraya gidenlerin büyük kısmı görgüsüz ve hayatlarını başkasına özendirmek üzere yaşayan kişiler.
Sattığı kahvelerin tadı pakette satılan 3ü1 arada kahvelerden farksız olan , sadece bardağında marka adı yazıyor diye elinde tüm gün bardakla dolaşan bir insan nasıl eğitimli olabilir ?

Boykotda komik bir iş değil bana kalsa alternatifi olan bütün yabancı markalara uygulanmalı. Hatta halkı kazıklayan bütün firmalara uygulanmalı ve bunu yaparken 'o yapmıyor ben niye yapayım' diye sorgulamak yerine 'ben üzerime düşeni yapayım gerisi beni alakadar etmez' denmeli.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kutay
Eğitimli kişi kahveye o parayı vermez. Oraya gidenlerin büyük kısmı görgüsüz ve hayatlarını başkasına özendirmek üzere yaşayan kişiler.
Sattığı kahvelerin tadı pakette satılan 3ü1 arada kahvelerden farksız olan , sadece bardağında marka adı yazıyor diye elinde tüm gün bardakla dolaşan bir insan nasıl eğitimli olabilir ?

Boykotda komik bir iş değil bana kalsa alternatifi olan bütün yabancı markalara uygulanmalı. Hatta halkı kazıklayan bütün firmalara uygulanmalı ve bunu yaparken 'o yapmıyor ben niye yapayım' diye sorgulamak yerine 'ben üzerime düşeni yapayım gerisi beni alakadar etmez' denmeli.
şu devirde kahvenin bile lüks görünmesinin ve kahveyi özendirmeye çalışmanın ne kadar acınası bir durum olduğunun yanı sıra bu durum aynı zamanda trajikomik...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,860
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445
Top Bottom