Starbucksda ne icilir ne yenir

benim hep içtimi öneririm Çikolatalı Frappucino (frapicino) süt bazlı diyorsun adını soruyor söyliyon veriyor sana çok güzel tadı öneririm süt bazlı öneririm o yüzden süt bazlı dedim kahve yok içinde çikolatalı süt gibi ama değil kreması felan var üstünde soğuk birşiey ama
İnternetten biraz baktım da Caramel Frappucino ile arasındaki fark nedir?

benim hep içtimi öneririm Çikolatalı Frappucino (frapicino) süt bazlı diyorsun adını soruyor söyliyon veriyor sana çok güzel tadı öneririm süt bazlı öneririm o yüzden süt bazlı dedim kahve yok içinde çikolatalı süt gibi ama değil kreması felan var üstünde soğuk birşiey ama
arkadaşım da bana bunu önermişti (cümleden sütü çıkarınca cümle de çıkıyor)

Arkadaşlar daha önce hiç starbucksa gitmedim kahve pek sevmem daha çok tatlı şeyler önerir misiniz
Kivi + pisküvet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar daha önce hiç starbucksa gitmedim kahve pek sevmem daha çok tatlı şeyler önerir misiniz
Ayrıca aşırı pahalanmış şahsen ben almam ama kahve sevdalıysan benim gibi almak istiyorsun kahve sevmiyormuşsun boşver o zaman pahalı en son baktığımda en ucuz kahve 19'dan mı ne başlıyordu.

Bu videodaki adımları uygularsan mutlu olursun.

Evet şaka bir yana. Ekstra shot atılmış Caramel Macchiato, Mocha, soğuk kahve seversen Ice Caramel Latte, White Chocolate Mocha icebilirsin.

White çaklıt moka al geç.

hocam bi çikolatalı frappucno var birde karamelli var çok güzel karamelli denemediyseniz önerrim

Bir keresinde kız arkadaşımla gittim. Tabi ilk kez gidiyorum. Kıza da diyorum her hafta gelir espresso-cappucino falan içerim diye. Geldik kasanın oraya kasiyer sordu ne alırsınız diye "Pumpkin Spice Latte" vardı. Bari onu söyleyeyim dedim. Söyledim ama ingilizce o ara sıfıra indi. Barzo gibi söyledim o latteyi. Kız bana bakıyor ben kıza bakıyorum. Kadın anladı ne içeceğimizi. İki kahveye 50 lira para verdim. Hem param gitti hem de kızla konuşmuyorum. Ama tadı iyiydi, ondan içebilirsin.

Geri