Neler Yeni

Starbucksda ne icilir ne yenir

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
benim hep içtimi öneririm Çikolatalı Frappucino (frapicino) süt bazlı diyorsun adını soruyor söyliyon veriyor sana çok güzel tadı öneririm süt bazlı öneririm o yüzden süt bazlı dedim kahve yok içinde çikolatalı süt gibi ama değil kreması felan var üstünde soğuk birşiey ama
İnternetten biraz baktım da Caramel Frappucino ile arasındaki fark nedir?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
benim hep içtimi öneririm Çikolatalı Frappucino (frapicino) süt bazlı diyorsun adını soruyor söyliyon veriyor sana çok güzel tadı öneririm süt bazlı öneririm o yüzden süt bazlı dedim kahve yok içinde çikolatalı süt gibi ama değil kreması felan var üstünde soğuk birşiey ama
arkadaşım da bana bunu önermişti (cümleden sütü çıkarınca cümle de çıkıyor)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar daha önce hiç starbucksa gitmedim kahve pek sevmem daha çok tatlı şeyler önerir misiniz
Kivi + pisküvet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar daha önce hiç starbucksa gitmedim kahve pek sevmem daha çok tatlı şeyler önerir misiniz
Ayrıca aşırı pahalanmış şahsen ben almam ama kahve sevdalıysan benim gibi almak istiyorsun kahve sevmiyormuşsun boşver o zaman pahalı en son baktığımda en ucuz kahve 19'dan mı ne başlıyordu.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu videodaki adımları uygularsan mutlu olursun.

Evet şaka bir yana. Ekstra shot atılmış Caramel Macchiato, Mocha, soğuk kahve seversen Ice Caramel Latte, White Chocolate Mocha icebilirsin.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
White çaklıt moka al geç.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
hocam bi çikolatalı frappucno var birde karamelli var çok güzel karamelli denemediyseniz önerrim

Bir keresinde kız arkadaşımla gittim. Tabi ilk kez gidiyorum. Kıza da diyorum her hafta gelir espresso-cappucino falan içerim diye. Geldik kasanın oraya kasiyer sordu ne alırsınız diye "Pumpkin Spice Latte" vardı. Bari onu söyleyeyim dedim. Söyledim ama ingilizce o ara sıfıra indi. Barzo gibi söyledim o latteyi. Kız bana bakıyor ben kıza bakıyorum. Kadın anladı ne içeceğimizi. İki kahveye 50 lira para verdim. Hem param gitti hem de kızla konuşmuyorum. Ama tadı iyiydi, ondan içebilirsin.

Top Bottom