Starbucks'tan Kahve İçilmez!

Bugün bir barista ile konuştum. Mavi diplomalı uluslararası bir barista.
Starbucks kahve ağaçlarının en altındaki yere dökülen kahve meyvelerini topluyor. Kilosunu 12 liraya alıyor. 18 gr ını da 35 TL ye satıyor.

Bir kahve markası kahvelerinin kötü olduğunu gizlemek için fazla kavurur. Kavurma işlemi kahveyi öldürür. Ve sadece aromasız acı bir tat alırsınız. Sonra şeker ve şurup bastıkları için kahvenin kötü profili kendini belli etmiyor.
Gerçi benim gibi bilenlere ediyor da normal tüketiciye hoş geliyor.

Starbucks kavrumları french roastun ötesinde
Alıntıyı görüntüle

Ağacın üstündekileri de bu benim söylediğim markalar alıyor. Pahalı olanlar.
zaten içemiyordum iyi bir teselli oldu.
Ne kadar unutulmuş bir yerdeysek en yakın şubesi otobüs + metro ile gidliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıtarbuksun olayını anlamadım zaten neden orayı tercih ediyorlar ki kötü olduğu belli bence popüler olmasının bir Sebebi yok
Marka işte

şuan piyasadaki en ucuz kahve satan mekan orası. Beşiktaşta kafemiz var ve orasınında kahveleri aynı hiç merak etme dostum eskiden robusta kullanıyorduk şuan arabica kullanıyoruz fiyatımız 40 tl mekan 2018 de günde 30k ciro yapıyordu şuan fiyatlar artmasına rağmen 3-5 küsürlerde dolaşıyor

zaten içmeye param yetmiyor yinede içmeyecem

şuan piyasadaki en ucuz kahve satan mekan orası. Beşiktaşta kafemiz var ve orasınında kahveleri aynı hiç merak etme dostum eskiden robusta kullanıyorduk şuan arabica kullanıyoruz fiyatımız 40 TL mekan 2018 de günde 30k ciro yapıyordu şuan fiyatlar artmasına rağmen 3-5 küsürlerde dolaşıyor
30k mı vay anasını

Ben gidiyorum kuruyemişçiye abi 200gr kahve cekirdeği diyorum alıyorum kavonoz a koyuyorum canım isteyince 5-6 tane azım atıyorum yumuşatıp çiğniyorum en ucuz kahve/kafein tüketme yöntemi
Alexsa lütfen sinirlenme 🤗

Biz nescafe 3ü1 arada ama hala tek içiyoruz.

Tek içiyoruz derken? Bir şey dicem. Nescafe ile filtre kahve arasındaki fiyat farkı az olmasına rağmen neden hala nescafe?
Tek derken. Tek başıma.( ironi yani)

Tek içiyoruz derken? Bir şey dicem. Nescafe ile filtre kahve arasındaki fiyat farkı az olmasına rağmen neden hala nescafe?
Ben normalde nescafe içiyordum sonra filtre kahve aldım tadı kötü geldi sonra geri Nescafeye döndüm

Geri