Galatasaray8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
İlk defa sizden duyuyorum çekirdeğin fazla kavurulduğunu o yüzden cevap veremeyeceğim.
Starbucks makinelerinin üstünde çekirdekler vardır. Eğer kullanıyorsanız starbucks paket kahvelerinin rengine de bakın.İlk defa sizden duyuyorum çekirdeğin fazla kavurulduğunu o yüzden cevap veremeyeceğim.
Peki bu Jacobs alınır mı hocamHonduras olan asiditesi daha yüksek aroması daha belirgindir. Ben bu kahvelerin hiçbirini denemedim. Kahveler.NET'ten aldım bu bilgileri.
Asidite demek o kahvenin sunduğu tadın hissedilebilirliği. Yani limon ve kakao tatlarını hissedebilirsin. Ama bu şey gibi olmaz aa eveeet limon tadı aa çikolata içiyom laan gibi olmaz. O tatlar sadece birer nota şeklindedir.
Brazil santos asidite ve aroma yönünden düşük bir kahvedir. Ben Brazil Santos içmiştim Kahve Dünyası'nın. Kakaomsu notalar alabildim ama yine bir miktar acılık vardı. Tabi ben espresso olarak içtim.
Bu arada 75 TL altına 15 TL kargo var. Yerinde olsam iki kahve alırdım.
Hocam yorumları kötü deniyor.Peki bu Jacobs alınır mı hocam
Büyük ihtimalle parası olan gidiyor herhalde.Valla karşim ben gittiğim zamanlar %70 - %80 ve bazen %99 dolu.
Parası olmayan gidip şarkı söyleyerek alamayacağına göre parası olan gidiyor tabii ki.Büyük ihtimalle parası olan gidiyor herhalde.
yok kankam çok sebebi var dışarda bir kahve icince belki hemen hemen aynı fiyatta geliyor ama starbucksta manzarlı olan starbucklar var ve bir kahve alıp gün sonnuna kadar otrurabilirsiniz kimse bir şey demezSıtarbuksun olayını anlamadım zaten neden orayı tercih ediyorlar ki kötü olduğu belli bence popüler olmasının bir Sebebi yok
hocam ppniz yok muydu yoksa ben mi karıştırıyorumE dost! Eyyy dost! Herhalde kötüdür o! Onu ben de içsem burada kahveye küfreden ilk insan olurum.