Neler Yeni

Starfield Rx6600 ile nasıl bir performans verir?

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arif
Rx6700xt ile 2077 zor oynatıyorum en son ayarlarda. Bu kart ve işlemci ile nasıl olacak o iş merak ettim.
Hatta şu an YouTube dan baktım da hocam 6700xt ile Ultra da fsr kapalı iken 70-80 arası fps değerleri alıyor olmanız gerekli. Ya sisteminizde sıkıntı var ya da Nvidia fanboyusunuz.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yusuf Kaplan
Oyunu almayı düşünüyorum ama sistem gereksinimleri gayet yüksek bir oyun. Bende sistemim yeter mi yetmez mi diye düşünüyorum, ona göre alacağım çünkü.
Benim için High ayarlarda 60fps sabit oynamak gayet yeterli olur. Sizce bu değerleri alabilir miyim?

Sistemim:
RX6600
Ryzen 5 5500
16 gb ram
M.2 SSD
Game pass ile dene. Olursa al. Ama çıktıktan sonra fiyatla suanki fiyat farkı olur mu bilemem

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,898
İsim
Selim
Hatta şu an YouTube dan baktım da hocam 6700xt ile Ultra da fsr kapalı iken 70-80 arası fps değerleri alıyor olmanız gerekli. Ya sisteminizde sıkıntı var ya da Nvidia fanboyusunuz.
Nvidia amden zaten iyi fan boyu olmama gerek yok 👍 ayrıca sistemimde AMD var herhalde işlemci yüzünden bu değerleri alamadım 😄 i3 10100f var

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arif
Işın izleme açık bende en sonda bu yüzden fsr o ışın izlemenin içinden geçiyor çamur yapıyor
Hocam gerçekten çok komiksiniz. RTCX zaten bambaşka bir olay. Onu açarsanız hapı yutarsınız. Ha ben RTX açıyorum ama düşük fps alıyorum o zaman bu kart kötü ve Rx6600 de Starfield için eksik kalır diyorsanız da bazı şeyleri tam kavrayamıyorsunuz demektir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,898
İsim
Selim
Hocam gerçekten çok komiksiniz. RTCX zaten bambaşka bir olay. Onu açarsanız hapı yutarsınız. Ha ben RTX açıyorum ama düşük fps alıyorum o zaman bu kart kötü ve Rx6600 de Starfield için eksik kalır diyorsanız da bazı şeyleri tam kavrayamıyorsunuz demektir.
Rtx nasil açayım ben hocam 😄 AMD kullanıyorum kafanız mi güzel sizin ???

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arif
Nvidia amden zaten iyi fan boyu olmama gerek yok 👍 ayrıca sistemimde AMD var herhalde işlemci yüzünden bu değerleri alamadım 😄 i3 10100f var
Evet paran varsa Nvidia daha iyi AMD ise tam tersi FP ürünü. İşlemciniz konusunda ise evet performans düşüklüğü yaşatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rtx nasil açayım ben hocam 😄 AMD kullanıyorum kafanız mi güzel sizin ???
Dalgamı geçiyorsun kankam sen? Işım izleme açıyorum demişsin bir de RTX nasıl açayım diyorsunuz. Asıl sen mi benle kafa buluyorsun.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,898
İsim
Selim
Evet paran varsa Nvidia daha iyi AMD ise tam tersi FP ürünü. İşlemciniz konusunda ise evet performans düşüklüğü yaşatır.

Dalgamı geçiyorsun kankam sen? Işım izleme açıyorum demişsin bir de RTX nasıl açayım diyorsunuz. Asıl sen mi benle kafa buluyorsun.
Bende aktif ama herhalde rtx olanı değil bu benim dediğim ayar farklı.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arif
Game pass ile dene. Olursa al. Ama çıktıktan sonra fiyatla suanki fiyat farkı olur mu bilemem
Fiyat farkı olur diye düşünüyorum hocam. Her an zam gelebilir.

Bende aktif ama herhalde rtx olanı değil bu benim dediğim ayar farklı.
Işın izleme dediğin RTX işte. 😂😂 Bilmediğim bir ayar mı geldi Cyberpunka?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,898
İsim
Selim
Fiyat farkı olur diye düşünüyorum hocam. Her an zam gelebilir.

Işın izleme dediğin RTX işte. 😂😂
Yav öyle bir ismi vardı kanka 😄 6 ay olmuştur görmeyeli unuttum ama bu ayar baya ışıklandırma ile alakalı çünkü onu açınca baya güzel oluyordu 😄

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arif
Yav öyle bir ismi vardı kanka 😄 6 ay olmuştur görmeyeli unuttum ama bu ayar baya ışıklandırma ile alakalı çünkü onu açınca baya güzel oluyordu 😄
E tamam işte RTX. Ray Tracing. RTX açtığında 3060-3060 ti gibi kartlar bile Cyberpunk gibi bir oyunda sıkıntı çıkarıyor. Artı olarak Rx6700xt nin RTX performansı 3060'a denk. Yani RTX açıcam diyorsan 4060-4070 gibi kartlara yönel. RTX gibi bir özelliği göz önünde bulundurup ve bazı fikirler söyleyip insanları yanlış yönlendirme lütfen. Hadi iyi geceler kanka.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Rx6700xt ile 2077 zor oynatıyorum en son ayarlarda. Bu kart ve işlemci ile nasıl olacak o iş merak ettim.
Sizin sistem sorunludur, imza sistemimde o değerleri alıyorum

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Rtx dediğin olayı nvdia yada amd fark etmeden açabiliyorsun zaten. Sadece nvdia ya göre amd tarafında rtx performansı daha kötü. Daha düşük fpsler alıyorsun ama sonuçta yine de rtx açabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,814
Üyeler
166,627
Son üye
Nesseiry
Top Bottom