Sallantidan ötürü çalışmama olasılığı yüksek ama çalışsada pek sağlıklı bağlantı kurmayabilir .Merhaba ileri ki zamanlarda belki gemilerde çalışabilirm bu sadece bir fikir ama olduğu taktir de gemi de starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?
Birde starlink Türkiye'de çalışmıyor diye biliyorum .starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?
Uydu alıcısının sabit mi konumlanması gerekiyorSallantidan ötürü çalışmama olasılığı yüksek ama çalışsada pek sağlıklı bağlantı kurmayabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde starlink Türkiye'de çalışmıyor diye biliyorum .
Shifdelete.net’in videosunda yurt dışından gelen starlink çalışmıştıSallantidan ötürü çalışmama olasılığı yüksek ama çalışsada pek sağlıklı bağlantı kurmayabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde starlink Türkiye'de çalışmıyor diye biliyorum .
Büyük gemide çalışan bir arkadaşım kullanıyordu starlink.Merhaba ileri ki zamanlarda belki gemilerde çalışabilirm bu sadece bir fikir ama olduğu taktir de gemi de starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?
Bağlantı sorunu pek yaşamıyor ama ping değerleri baya yüksek cr oynarken çile çekiyor.Peki bağlantı sorunu veya hız uploud sorunları yaşamış mı bir şey dedi mi size bu konuda
Evet hava durumu kötüleştiği zaman hiç erişemediği bile oluyor.Online oyunlarda Ping problemi var yani
evet denizde çalıştırabilirsin fakat iş oyun oynamaya gelince hala bir tık sıkıntılı ve türkiye de çalıştırabilirsin bir şekilde elde edersen tabii.Merhaba ileri ki zamanlarda belki gemilerde çalışabilirm bu sadece bir fikir ama olduğu taktir de gemi de starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?