Neler Yeni

Steam 10 TL oyun önerisi

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
l4d2 veya l4d1

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Black mesa (half life 1 in remake i ama valve yapmadı)

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Oynamadıysan ve RPG seviyorsan Fallout: New Vegas grafiklere takılmazsan çok kaliteli bir oyun. Ben Ultimate sürümünü oynadım 12.40Tl; fakat düz sürümü 5.40Tl. DLC'lerden çok bir şey kaybeder misin bilmiyorum açıkçası.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynamadıysan ve RPG seviyorsan Fallout: New Vegas grafiklere takılmazsan çok kaliteli bir oyun. Ben Ultimate sürümünü oynadım 12.40Tl; fakat düz sürümü 5.40Tl. DLC'lerden çok bir şey kaybeder misin bilmiyorum açıkçası.
Eklemeyi unutmuşum RPG de pek sevmiyorum disco elysium Almayı düşünüyorum Türkçe yama gelince o oyun ilgimi çekti ama daha önce RPG oynamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum RPG de pek sevmiyorum disco elysium Almayı düşünüyorum Türkçe yama gelince o oyun ilgimi çekti ama daha önce RPG oynamadım
Bı bakabilirim aslında 5.5tl vermekten bişey olmaz daha iyi bişey bulamazsam alacam

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı bakabilirim aslında 5.5tl vermekten bişey olmaz daha iyi bişey bulamazsam alacam
Enis Kirazoğlu'nun incelemesini izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Fakat uyarayım bu oyunu oynadıktan sonra başka bir RPG oyunu oynadığında RPG oynuyormuş gibi hissetmeyebilirsin :D Fallout: New Vegas gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunları listesinde rahatlıkla ilk 10'a girer diye düşünüyorum. Zorlanırsa tüm hikayeyi hiç savaşmadan, sadece konuşarak geçmen bile mümkün. Her şey senin seçimlerine bağlı.

Disco Elysium'ı hariç tutuyorum bu arada, saf RPG ve yazı tabanlı oyunlar tabii ki rol yapma anlamında çok daha üst seviye bir deneyim sunuyor.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Hesapta tam 9.7tl var ne alabilirim bu paraya yarış oyunu hariç her türlü oyun olur eski yeni fark etmez

Hitman absolution
undertale
Graveyard Keeper
Sword Art Online: Lost Song
Sword Art Online Re: Hollow Fragment
Celeste
Gris
The Binding of Isaac
bunlar geldi aklıma şimdilik

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hesapta tam 9.7tl var ne alabilirim bu paraya yarış oyunu hariç her türlü oyun olur eski yeni fark etmez

Strange Brigade, Outlast, L4D2, Hitman, Little Nightmares, Portal 1 ve 2, Payday : The Heist, Slender the Arrival, Bully, Zombie Army Trilogy, Train Sim World 2, Prognostic, Dirt Rally, Papers Please

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom