O birazdan gelir.Yeni bir kart ekledim ama 3 lira çekti.Nedendir?Siparişlerimde hiçbir şey gözükmüyor.
O birazdan gelir.
Test amaçlı.
Emin misiniz?Ne zaman içinde ve nereye gelir?O birazdan gelir.
Test amaçlı.
Yanlış bilmiyorsam çoğu böyle yerler bir miktar para çeker kartınız fake olmaması için daha sonra 1 hafta içerisinde geri gönderir 1 haftaya geri gelmezse ticket atarsınız.Emin misiniz?Ne zaman içinde ve nereye gelir?
Evet Bunu yapan tek şirket Steam | Valve değil.Emin misiniz?
Ne zaman geleceği bankanızın insafına bağlı.Ne zaman içinde ve nereye gelir?
Yanlış bilmiyorsam çoğu böyle yerler bir miktar para çeker kartınız fake olmaması için daha sonra 1 hafta içerisinde geri gönderir 1 haftaya geri gelmezse ticket atarsınız.
Evet Bunu yapan tek şirket Steam | Valve değil.
Apple, Spotify, Netflix vs. vs.
Ne zaman geleceği bankanızın insafına bağlı.
Kartınıza gelir.
Sorun şu ki parayı 7'de çekti gözüküyor.Ben ise kartı 10.30 gibi kaydettim.Kart onay ücreti yakında geri yatar kartına ama dikkatli ol Turkcell benden habersiz kart onayı için 10 defa 0.01 TL almaya çalışmış kartımı bloke etmiş sitem oto bankayı arayıp açtırdım.
Yanlış bilmiyorsam çoğu böyle yerler bir miktar para çeker kartınız fake olmaması için daha sonra 1 hafta içerisinde geri gönderir 1 haftaya geri gelmezse ticket atarsınız.
Evet Bunu yapan tek şirket Steam | Valve değil.
Apple, Spotify, Netflix vs. vs.
Ne zaman geleceği bankanızın insafına bağlı.
Kartınıza gelir.
Tam olarak kaç lira çekiyor?Kart onay ücreti yakında geri yatar kartına ama dikkatli ol Turkcell benden habersiz kart onayı için 10 defa 0.01 TL almaya çalışmış kartımı bloke etmiş sitem oto bankayı arayıp açtırdım.
Benim kartım ile ilk alışveriş yaptığımda dikkat etmedim şahsenSorun şu ki parayı 7'de çekti gözüküyor.Ben ise kartı 10.30 gibi kaydettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak kaç lira çekiyor?
7de çektiğini söylüyorsunuz fakat kayıtlı olmayan bir karttan steam nasıl para çekebilir sizce bunun mantıklı bir açıklaması yok gibi o yüzden 2 3 gün beklemenizi öneririm.Sorun şu ki parayı 7'de çekti gözüküyor.Ben ise kartı 10.30 gibi kaydettim.
Tam olarak kaç lira çekiyor?
Bende öyle düşündüm.Benim kartım ile ilk alışveriş yaptığımda dikkat etmedim şahsen
7de çektiğini söylüyorsunuz fakat kayıtlı olmayan bir karttan steam nasıl para çekebilir sizce bunun mantıklı bir açıklaması yok gibi o yüzden 2 3 gün beklemenizi öneririm.
Banka hesabının saati normal'e göre farklıymış.Benim kartım ile ilk alışveriş yaptığımda dikkat etmedim şahsen
7de çektiğini söylüyorsunuz fakat kayıtlı olmayan bir karttan steam nasıl para çekebilir sizce bunun mantıklı bir açıklaması yok gibi o yüzden 2 3 gün beklemenizi öneririm.
Tahminim gibi en kısa sürede geleceğini düşünüyorum iyi geceler...Banka hesabının saati normal'e göre farklıymış.