steam 30 lira oyun önerisi

sw0ty

80+
Reaksiyon skoru
54
fazla iyi bir sistemim yok, saatlerce oynayabileceğim 3-4 tane oyun almayı düşünüyorum. 30 lira bir bütçem var, önerilerinizi bekliyorum.

mortal kombat 11

Bad north, akane, shank ve bir oyun daha vardı unuttum hatırlarsam etiketleyip yazarım.

*Hotline miami 3.6 TL ve çok keyifli bir indie oyun
*Black mesa + hl2
*Katana zero hotline miami gibi ama kat kat güzel
*Deadcells benim oynadığım ilk indie oyundu ve bağımlılık yapmıştı
*Darkwood da çok eğlenceli bir oyun
*Ve son önerim hollow knight ben daha oynamadım ama çok övülüyor iyi olduğuna eminim

Papers Please hem çok düşük sistem istiyor hemde eğlenceli fiyatı 9 TL

Arkadaşın falan varsa Don't Starve Together alıp diğer hediye olarak gelen aynı oyunu arkadaşına hediye edebilirsin.
Korku veya Gerilim oyunu olarak Phasmophobia, Devour, Pacify falan bakabilirsin.
Hayatta kalma olarak The Forest, Left 4 Dead 2, Raft var.

Payday 2, Thief Simulator, Portal 1-2 gibi takılmalık oyunlara da bakabilirsin.

Envanterinde biraz daha item varsa 36,5₺'ye tamamlayıp Rainbow Six alabilirsin.

Arkadaşların varsa the forest, Valheim

*Hotline miami 3.6 TL ve çok keyifli bir indie oyun
*Black mesa + hl2
*Katana zero hotline miami gibi ama kat kat güzel
*Deadcells benim oynadığım ilk indie oyundu ve bağımlılık yapmıştı
*Darkwood da çok eğlenceli bir oyun
*Ve son önerim hollow knight ben daha oynamadım ama çok övülüyor iyi olduğuna eminim
hocam darkwood dışında bütün saydıklarınızı oynadım. korku oyunlarıyla aram yok pek.

hocam darkwood dışında bütün saydıklarınızı oynadım. korku oyunlarıyla aram yok pek.
Bilemedim ki ne versek sana transistör var abicim çok güzel bir oyundur hadesin yapımcılarının eski oyunu yine o kafada aksiyon oyunu hem de 6.4₺ fiyata kaçırma derim the final station da var çok tatlı, minnak bir oyundur trendeki insanları bir sonraki istasyona ulaştırmaya çalışıyoruz strateji öğeleri var yani oynanışı çok derin değil ama eğlenceli çerezlik aksiyon oyunudur zombilere kısıtlı mermilerle savaşıyoruz 9.5₺ fiyatı bi bak derim sen bunları bi dene olmazsa yine gelirsin
(Tunca Arslan rp)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri