Bilgisayarlar çok pahalı

25 bandında 5060 sistemler geliyor sanki zaman zaman. Hem ara sıra oyun oynuyorum, hem de iyi bir işte çalışıyorum 14400F+RTX4060 temelli sistem kullanıyorum, yetiyor. Fazlası gereksiz lüks geliyor. Yakın bir arkadaşım da benzer durumda, 6 ay önce 17K’ya AMD temelli bir sistem aldık, her işine yetiyor. Bilgisayar şu an en ucuz ürünlerden biri benim gözümde.
17 olsa canıma minnet 25 den yukarısı verilmez bence bana da 4060 - 5050 civarı yeterli

Simdi instagramda indirim diye paylaşılan sistemlere bakıyorum da bu fiyatlara ne olmuş dedim.

Paylaşılan sistemlerin kitlesi oyun oynayanlar ve çoğunluğu öğrenci. Ögrenci adam nereden 40-50 bin tl bulacakta bilgisayar alacak. Bu devirde öğrencilik çok zor.

tas catlasın 2-3 bin liraya sistem dizerdik

Simdi instagramda indirim diye paylaşılan sistemlere bakıyorum da bu fiyatlara ne olmuş dedim.

Paylaşılan sistemlerin kitlesi oyun oynayanlar ve çoğunluğu öğrenci. Ögrenci adam nereden 40-50 bin tl bulacakta bilgisayar alacak. Bu devirde öğrencilik çok zor.

tas catlasın 2-3 bin liraya sistem dizerdik
çocukken de alamazdım şimdi de alamıyorum sanki araba ev alıyoruz altı üstü bilgisayar

Yapacak bir şey yok. Bilgisayarlar pahalı.

Ben 2 ay önce rx 6600 mu 2 ay ilanda bekleterek zar zor 4500e sattım bu fiyatlar ne olmuş böyle. Bide uygulamadaki en ucuz fiyatta benimkiydi

Bir işe girip çalışmadıktan sonra bilsayar almak pek mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,565
Üyeler
189,858
Son üye
remboitr
Geri