Neler Yeni

Steam 45 TL'ye ne alınır?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
1672335343161.png

genelde simulator tarzı oyunlar seviyorum böyle net kafe işletme streamer sim gibi o tarz oyunları seviyorum ama fps oyunuda oynarım aksiyonlu ne alınabilir bu parayla

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
ets 2 var farming sarmadı hocam iade ettim
Fs çok iyi bence tekrar bak. Ama önce videolarını izle. Favorim Yabancı Oyuncu o da 17'yi sıfırdan öğrenerek başlamıştı. Fs17, 19,22 zaten bitirmiştim şimdi para yetmediği için 17 aldım tekrar bitirecek seriyi kendim de oynuyorum. Onun dışında Bus World, Fernbus, Bus Simulator, The Bus bakabilirsin güzel simülasyon oyunlarıdır.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Fs çok iyi bence tekrar bak. Ama önce videolarını izle. Favorim Yabancı Oyuncu o da 17'yi sıfırdan öğrenerek başlamıştı. Fs17, 19,22 zaten bitirmiştim şimdi para yetmediği için 17 aldım tekrar bitirecek seriyi kendim de oynuyorum. Onun dışında Bus World, Fernbus, Bus Simulator, The Bus bakabilirsin güzel simülasyon oyunlarıdır.
araba sürmekten ziyade daha çok şey ilgimi çekiyor brom kafe işletme 0dan başlayıp gelişme tarzı o tarz oyunların çoğunu oynadım özellikle şu internet kafe simulatorü 10 saat aralıksız oynamıştım o gün spora gitmedim bu tarz oyunlar varsa tüm paramı veririm aklınızda var ise böyle oyunlar tavsiye alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Settlement Survival bu oyunu daha önce oynayan var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
araba sürmekten ziyade daha çok şey ilgimi çekiyor brom kafe işletme 0dan başlayıp gelişme tarzı o tarz oyunların çoğunu oynadım özellikle şu internet kafe simulatorü 10 saat aralıksız oynamıştım o gün spora gitmedim bu tarz oyunlar varsa tüm paramı veririm aklınızda var ise böyle oyunlar tavsiye alabilirim

Settlement Survival bu oyunu daha önce oynayan var mı?
Farm Manager ve F1 Manager bakabilirsin.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Oynayacak arkadaşınız var mı? Ben tek başıma pek eğlenemedim. İnternet cafe işletmede milyon para yaptım oyun bitti hala oynuyorum. Petrol işletme oyunu var ona geçebilirim diye düşünüyorum
net cafe beni çok sarmıstı simdi ona benzer bisey arıyorum petrol isletme dediginiz gas station sim mi

Oynamadım ama videosunu izledim be hiç çekmedi. Fs çok daha iyi bence
fs alırım ama torrent indirir begenirsem steamdan alabilirim simdi iadesi ile ugrasmak istemem begenirsem bro

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
net cafe beni çok sarmıstı simdi ona benzer bisey arıyorum petrol isletme dediginiz gas station sim mi

fs alırım ama torrent indirir begenirsem steamdan alabilirim simdi iadesi ile ugrasmak istemem begenirsem bro
Pc kaldırıyorsa 22 al baya gelişti fabrika olayı ve mahsuller de arttı. Ama bilgin yoksa başta baya zorlanırsın birkaç video izle. Mevsimler açıkken zorlanırsan başta mevsim kapat sonra aç ayrı hava veriyor. 19 Steam'de 100'dü 200 oldu artık hiç alınmaz Epic'te 100TL hâlâ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom