Neler Yeni

Steam 50₺ Oyun Tavsiyesi

KaganKK06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,585
Selamlar.Belki yakın zamanda indirimlerde varken 50₺lik Steam cüzdan kodu alabilirim/almayı düşünüyorum.Çoğu oyun indirme Max50₺lik oyun tavsiyesi verebilir misiniz?Sistemim yok.Boşa alma filan demeyin

hesabım bu buradaki oyunlar var bazılarında kod almıştım zıytırık şeyler var

Birde fazladan konu açıp rahatsız etmek istemiyorum kimseyi o yüzden buraya yazacağım,Telefonun arkasına kılıfın içine yani nakit para koymak telefona zarar verir mi ısınmada filan?

Selamlar.Belki yakın zamanda indirimlerde varken 50₺lik Steam cüzdan kodu alabilirim/almayı düşünüyorum.Çoğu oyun indirme Max50₺lik oyun tavsiyesi verebilir misiniz?Sistemim yok.Boşa alma filan demeyin

hesabım bu buradaki oyunlar var bazılarında kod almıştım zıytırık şeyler var

Birde fazladan konu açıp rahatsız etmek istemiyorum kimseyi o yüzden buraya yazacağım,Telefonun arkasına kılıfın içine yani nakit para koymak telefona zarar verir mi ısınmada filan?
The Witcher 3 , Fh 4 Ultimate , Kingdom Come Deliverance , R6 , Bf 1 (55TL) , Beyond Two Souls , Heavy Rain , Sea Of Thieves, Farcry 5, Raft , Subnautica ,Half Life Alyx (55TL) ,The Elder Scrools Skyrim Special Edition .

Forza Horizon 4 alabilirsin. Forza Horizon 5 düşünme bile. Fiyatı 10 katı olur. Forza Horizon 4 mis gibi indirimdeyken al geç.

Geri