Neler Yeni

Steam indirme azalma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Burhan Bey
Steam serverlarındaki yoğunlukta indirme hızını etkileyebiliyor. Normalde indirme hızını nedir? Steamden ne hızla indiriyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Burhan Bey
Yani normal hızında epeyce düşükmüş, tarifen 8mbit ADSL filan herhalde. Müşteri hizmetlerini araman bişi değiştirir mi bilmiyorum ama modemini kapatıp 10sn bekle sonra geri aç, belki biraz faydası olabilir.

Gurkanpiro

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani normal hızında epeyce düşükmüş, tarifen 8mbit ADSL filan herhalde. Müşteri hizmetlerini araman bişi değiştirir mi bilmiyorum ama modemini kapatıp 10sn bekle sonra geri aç, belki biraz faydası olabilir.
steamden oynadım bıseyler felan oynadım olud tarıfem 50 mbıt onlar steam ındırmesıyıdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Burhan Bey
Pardon, ben yanlış anladım, o zaman bir sıkıntı var gibi, steam de indirme hızları ile ilgili bir ayar yeri ben görmedim, bilen arkadaşlar vardır illaki, olmadı nette aratıp varsa o ayarları kontrol edebilirsin.

Gurkanpiro

80+ Gold
Pardon, ben yanlış anladım, o zaman bir sıkıntı var gibi, steam de indirme hızları ile ilgili bir ayar yeri ben görmedim, bilen arkadaşlar vardır illaki, olmadı nette aratıp varsa o ayarları kontrol edebilirsin.
aylardır boyle 5.8 le ındırıyor klasık turktelekom

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Burhan Bey
Direk Telekomun yaptığı bir kısıtlama mı? Telekom kullanmıyorum ama böyle bir şeyi de hiç duymadım. Özel bir durum değilse pekte ihtimal vermiyorum açıkçası. Telekom kullanan arkadaşlar yeşillendirirse konuyu güzel olur.

Gurkanpiro

80+ Gold
Direk Telekomun yaptığı bir kısıtlama mı? Telekom kullanmıyorum ama böyle bir şeyi de hiç duymadım. Özel bir durum değilse pekte ihtimal vermiyorum açıkçası. Telekom kullanan arkadaşlar yeşillendirirse konuyu güzel olur.
cekmıyor ınternet 50 mbit oldugundanda olabılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom