Sadece dying light aldım.Tesekkur ederim yorumun için.dying light güzel gider ets 2 de arada canın sıkılınca girersin gamepad ya da direksiyonla daha iyi oluyor klavye çok sarmıyo
V Rising indirime girerse ona da bakabilirsin bu arada. Şuanda 32 TL ama indirime girince 18'e falan düşüyor.Sadece dying light aldım.Tesekkur ederim yorumun için.
şimdi gördüm ets2 38 lira olmuş zaten direksiyon yoksa almaya gerek yok ben zamanında 8 liraya mı ne almıştım yine düşse o fiyatlara alınır ama 40tl verilmezSadece dying light aldım.Tesekkur ederim yorumun için.
aslında kumar gibi o parayı katlayabilirsin de kaybedebilirsin deCS kasa neden?Kâr falan mı ettiriyor?
60 liram var diyom 107 liralık oyun öneriyon??bence WWE 2k22 al derim ben aldım akşam bakalım denicem en son WWE 11 oynamıtim denicem bu gün baya iyi indirimde 107Tl
booyaka booyaka rey mysterio
Alıntıyı görüntüle
Haa yok hocam girmeyeyeyim ben öyle işlere.Kaybederim falan kötü oluraslında kumar gibi o parayı katlayabilirsin de kaybedebilirsin de
zaten %90 kaybedersin parayı hiç bulaşma benceHaa yok hocam girmeyeyeyim ben öyle işlere.Kaybederim falan kötü olur
HOcam ets2 şuan uygun 38 tl ile neden derseniz 150 tl oldu normal fiyatı artık 8 tl 10 tllere düşmezşimdi gördüm ets2 38 lira olmuş zaten direksiyon yoksa almaya gerek yok ben zamanında 8 liraya mı ne almıştım yine düşse o fiyatlara alınır ama 40tl verilmez