Edward Norton
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 637
Steamda yukarıda belirttigim oyun 11 tl ye düşmüş sizce almalımıyım
Alınır bence. Ben aldım Rust mantığı zombi oyunu diye biliyorum alıp oynamayı düşünürsen beraber oynayabiliriz.Steamda yukarıda belirttigim oyun 11 TL ye düşmüş sizce almalımıyım
Gayet güzel oyun ama belli bir süre sonra tekrara düşüyor çıktığı zamandan beri çok yol kat etti (sana şöyle söyliyim 25 saate kadar sıkmaz)Steamda yukarıda belirttigim oyun 11 TL ye düşmüş sizce almalımıyım
Kesinlikle alınır.Gerçekten çok eğlenceli bir oyun.Oynamadan önce biraz oynanış videolarını izlemeni öneririm bir fikrin olsun.Oyunun mantığı loot odaklı görüp görebileceğin heryeri lootlayabilir her yere dokunabilirsin yani kazabilirsin.Dünyada hiç bir engel yok istersen tüm mapi dümdüz et.Her evde loot olduğu gibi zombilerde var çok dikkatli olman gerek ve 7 günda bir geceleri kanlı ay oluyor.Yani zombi sürüsü saat 4'e kadar sana akın ediyor.Daha anlatırım ama gerek yok alınır mı diye sormuşsun.Kısa cevap vermek gerekirse alınır.Ama arkadaşın dediği gibi bir süre sonra tekrara düşüyor sonuçta survival oyunu.Loot yap geliş daha iyi loot yap daha çok geliş mantığı.Ben hiç sıkılmadan 50 saat civarı oynadım.Oyun ucu çok açık gelişebilir ve çıktığı günden beri gerçekten çok gelişti.Yani ileride gelen update ile oynamaya devam edebilirsin.Steamda yukarıda belirttigim oyun 11 TL ye düşmüş sizce almalımıyım