Neler Yeni

STEAM AÇIK GÖZÜKMESİNE RAĞMEN AÇILMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Arda Demirci
Selamlar, birkaç gündür Steam'e girmiyordum. Dün Steam'i oyun oynamak için açmak istiyordum ancak bir türlü açılmadı. Mouse imlecinde yuvarlak mavi yükleniyor anlamına gelen simge dönüp durdu ama sonuç yok. İnadına yarım saat kadar bekledim ama açılmadı. Görev yöneticisinden baktığımda Steam, Steamwebhelper ve Steam Client Web Helper açık gözüküyor. Oradan görevi sonlandır yapıp tekrar açmayı denediğimde de olmadı. Son çare Steam'i silip yükledim ancak değişen hiçbir şey yok. Yardımınızı bekliyorum.

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha Uyar
Selamlar, birkaç gündür Steam'e girmiyordum. Dün Steam'i oyun oynamak için açmak istiyordum ancak bir türlü açılmadı. Mouse imlecinde yuvarlak mavi yükleniyor anlamına gelen simge dönüp durdu ama sonuç yok. İnadına yarım saat kadar bekledim ama açılmadı. Görev yöneticisinden baktığımda Steam, Steamwebhelper ve Steam Client Web Helper açık gözüküyor. Oradan görevi sonlandır yapıp tekrar açmayı denediğimde de olmadı. Son çare Steam'i silip yükledim ancak değişen hiçbir şey yok. Yardımınızı bekliyorum.
steam açıktır ama aşşağıda uygulama imlecine bakar mısın steam logosu var mı

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Ege Y.
Sil tekrar yükle

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sezer TAŞBAŞI
sağ alttaki imlecin içindedir dicem oraya bakmışsındır. ben başıma geldiğinde görev yöneticisinden durduruyodum direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom