Yardım Steam aile paylaşımı hakkında sorum var

ustam06

80+
Reaksiyon skoru
49
Dün bir arkadaş yazdı hesabını aile paylaşımı aç içinden bir oyun oynayabilirmiyim diye ayıp olur diye tm dedim şimdi benim hesaptaki oyunlardan pcde yüklü olan 4 oyun var şimdi ben açsam bu arkadaş benim pcde yüklü olmayan bir oyun oynayacakya ben o sırada diğer oyunları oynayabilecekmiyim acaba örnek veriyorum o içinden gt5 oynayacak bende içinden ets 2 oynayacam sıkıntı olurmu aynı oyun değil ama aynı kütüphaneden lütfen yardımcı olun sorun olursa vermeyecem

evet ikiniz ayrı oyunları oynayabiliyorsunuz. bazı oyunlar aile paylaşımında karşı tarafa gitmez. genelede ea online oyunları buna dahil omuyor

evet ikiniz ayrı oyunları oynayabiliyorsunuz. bazı oyunlar aile paylaşımında karşı tarafa gitmez. genelede ea online oyunları buna dahil omuyor
Eyw reis kısacası vereyim dimi ozm aile hesabı açayım yani sıkıntı olmaz dimi birde ben onun hesaptan oyun oynayabilirmiyim yoksa sadece o bendenmi oynayacak

yönetici sizseniz sizdeki oyunlar paylaşılır. herhangi bir sıkıntı olmaz lakin güvendiğiniz birisine verin. atıyorum siz est2 oynuyorsunuz diyelim. karşıdaki kişi de aynı oyuna girerse sizi oyundan atar.

Aynı anda ayrı oyunları oynayabilirsiniz. Aile hesabı açınca hesabını vermiş olmuyorsun kütüphanenizi paylaşıyorsunuz sadece yani ikinizdeki oyunlar birleşiyor gibi düşünebilirsin.

yönetici sizseniz sizdeki oyunlar paylaşılır. herhangi bir sıkıntı olmaz lakin güvendiğiniz birisine verin. atıyorum siz est2 oynuyorsunuz diyelim. karşıdaki kişi de aynı oyuna girerse sizi oyundan atar.
Anladım aynı oyun olmadıkça sıkıntı olmaz demek anladım eyw reis ben ets oynarken o gt 5 oynayacakmış oynasın sıkıntı yok ben gt oynamıyorum

tamam hocam sıkıntı yaşarsanız arkadaşla, aile üyeleri kısmından arkadaşı atabilirsiniz gruptan

Anladı
Aynı anda ayrı oyunları oynayabilirsiniz. Aile hesabı açınca hesabını vermiş olmuyorsun kütüphanenizi paylaşıyorsunuz sadece yani ikinizdeki oyunlar birleşiyor gibi düşünebilirsin

tamam hocam sıkıntı yaşarsanız arkadaşla, aile üyeleri kısmından arkadaşı atabilirsiniz gruptan
Eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GTA5'te aile paylaşımı yok.
Kütüphanede ama zaten örnek verdim ben oyun konusunda

Dün bir arkadaş yazdı hesabını aile paylaşımı aç içinden bir oyun oynayabilirmiyim diye ayıp olur diye tm dedim şimdi benim hesaptaki oyunlardan pcde yüklü olan 4 oyun var şimdi ben açsam bu arkadaş benim pcde yüklü olmayan bir oyun oynayacakya ben o sırada diğer oyunları oynayabilecekmiyim acaba örnek veriyorum o içinden gt5 oynayacak bende içinden ets 2 oynayacam sıkıntı olurmu aynı oyun değil ama aynı kütüphaneden lütfen yardımcı olun sorun olursa vermeyecem
evet ikiniz ayrı oyunları oynayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,033
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri