Steam Ailemize üye arıyoruz

girdim zaten çok biliyorsun galiba arkadaş ekle kısmını aç bakalım ne çıkıyor
1774215265952.webp
1774215235409.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gecmis olsun cano sana da 😁, yarin hesabim gitti konunda gorusuruz iyi aksamlar.
bide çok biliyomuş gibi konuşuyo :D

Abi saka mısınız siz davete tıklayınca direk bana arkadaşlık yolladiginiz yere yönlendiriyor

girdim zaten çok biliyorsun galiba arkadaş ekle kısmını aç bakalım ne çıkıyor Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

dostum zaten en çok bilen benim? en bilgili de benim benimle böyle alay edemezsin çünkü cok bilgili olduğumun farkındayım yani.
sen mesela tüm bildiklerini aklına getir heh bak benim bi onun 20 katı unutmuşluğum var okey?

gecmis olsun cano sana da 😁, yarin hesabim gitti konunda gorusuruz iyi aksamlar.
Bilader kimsenin hesabını çalacak biri değilim elhamdülillah htiyacımda yok olsa da kimsenin emeğiyle yaptığı işe el uzatmam link profil linki değil zaten davet linki linke tıklayınca bana davet yolluyosunuz çamur at izi kalsın ne güzel iş

cano s.team ne alaka ya
Profil linki değil davet linki Arkadaş ekle kısmında davet linki vardı koplayaladim

dostum zaten en çok bilen benim? en bilgili de benim benimle böyle alay edemezsin çünkü cok bilgili olduğumun farkındayım yani.
sen mesela tüm bildiklerini aklına getir heh bak benim bi onun 20 katı unutmuşluğum var okey?
ya steam arkadaş ekle kısmına gel orda "veya hızlı davet edin" kısmındaki linki oku bakalım orda ne yazıyo.Tabi steam hesabın varsa :D

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kral kusura bakma ama bi sk bilmiyorsun:)

girdim zaten çok biliyorsun galiba arkadaş ekle kısmını aç bakalım ne çıkıyor Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

:) forumdan hesap çalmaya çalışıyormuş he bide arkadaş davetine tıklayınca evin tapun araban Arsan benim oluyo kral sadece Steam hesabın değil:) ben çok zekiyim kanka ya her şeyi bilirim ben

Usta adam doğru söylüyor internetten arkadaş eklemede öyle link veriyor steam örnek olarak benim hesapta bu https://s.team/p/crqw-drnv/vjbmfktm

s.team v

Usta adam doğru söylüyor internetten arkadaş eklemede öyle link veriyor steam örnek olarak benim hesapta bu https://s.team/p/crqw-drnv/vjbmfktm

s.team var yani
Aman kral şimdi sakın davet linkime tıklama neden biliyo musun çünkü falan filan Inter Milan 189 iq su hesabını çalarlar dedi aman aman hesapla kalmaz bu işler ev arsa araba ne varsa çalarlar kral yapma:)

egonun kaynağı nedir hocam merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,846
Üyeler
190,653
Son üye
sly60
Geri