EVET TÜRKİYE İKİMİZDEArkadaşınızla aynı ülkede mi yaşıyorsunuz??Daha doğrusu steam hesaplarınız aynı ülkede mi kurulu gözüküyor?
telefondan steame girip ordan yapman gerekiyor bende de aynı şekil olmuştuaileye giremiyorum böyle bir hata veriyor nasıl hallederim YARDIM EDİNNNNNAlıntıyı görüntüle
Ben bilgisayardan 2 farklı aile grubuna girdim fakat yinede belki işe yarar deneyebilir.telefondan steame girip ordan yapman gerekiyor bende de aynı şekil olmuştu
aileye giremiyorum böyle bir hata veriyor nasıl hallederim YARDIM EDİNNNNNAlıntıyı görüntüleaynı sorunu dun yasadım hesabını arkadasına vermen gerekecek o kabul edecek aynı internete baglı olmadıgı ıcın boyle dşyor
reis telefondan kabul edincede aynı hatayı veriyortelefondan steame girip ordan yapman gerekiyor bende de aynı şekil olmuştu
Başka bir konudan baktım ve hamachiyi kullanarak aynı ip adresine bağlanmışlar ve bunun sonucunda girebilmişler.Hamachiyi bilmiyorsanız zor bir şey değil biraz araştırıp bağlanırsanız sanırsam işe yarayabilir.reis telefondan kabul edincede aynı hatayı veriyor
denedik olmadıÇok basit yolu var 1 pcye iki hesabı da girip davet atıp diğerinden kabul ediyorsun çözülüyor.
Ben böyle çözdüm fixlenmiş olabilir. 1-2 ay oldu. Aileyi tamamen silip girilecek tüm hesapları 1 pcye girin aileyi oluşturup davet atıp öyle katılmayı deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor başta ayrı konumlardan denendiği için bloke yemiş olabilir.Ben arkadaşımla denediğimde olmamıştı . ben istanbulda o afyonda yaşıyordu . İstanbulda yaşayan biriyle denediğimde ise oldu . sanırım hesapların aynı şehirlerde kurulmuş olması gerekiyor . hamachi ile sonradan olacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedik olmadı
Olmadı yazmışsınız pardon.Çok basit yolu var 1 pcye iki hesabı da girip davet atıp diğerinden kabul ediyorsun çözülüyor.
Steamda 81 ilin 81 ininde de farklı kurulum olduğunu hatırlamıyorum İzmir ve İstanbul vardı.Hamachiyi ben denemedim fakat forumlarda baktığımda çalıştığını söyleyenler var.Ben arkadaşımla denediğimde olmamıştı . ben istanbulda o afyonda yaşıyordu . İstanbulda yaşayan biriyle denediğimde ise oldu . sanırım hesapların aynı şehirlerde kurulmuş olması gerekiyor . hamachi ile sonradan olacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedik olmadı