S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Tüm oyunları 700 lira yaptıktan sonra indirimli hali bile 180 tl oluyor. 2023 öncesindeki normal oyun piyasa fiyatlarına düşüyor yani.
Maalesef yapacak bir şey yok, düzelecek inşallah.Tüm oyunları 700 lira yaptıktan sonra indirimli hali bile 180 TL oluyor. 2023 öncesindeki normal oyun piyasa fiyatlarına düşüyor yani.
Ben almadım zaten de meraklısı varsa alır yani.Tüm oyunları 700 lira yaptıktan sonra indirimli hali bile 180 TL oluyor. 2023 öncesindeki normal oyun piyasa fiyatlarına düşüyor yani.
hangisini tavsiye edersiniz daha önce hiç oynamadım hangi serisi sizce etkiler beni assassin creed 2 indirmeyi düşünüyordum ama çok eski bir oyunmuş
Şahsen valhalla ve odysey dışındakilere para bile vermem eski oyun sorun olmazsa ezio üçlemeside güzeldirhangisini tavsiye edersiniz daha önce hiç oynamadım hangi serisi sizce etkiler beni assassin creed 2 indirmeyi düşünüyordum ama çok eski bir oyunmuş
Bilgi için teşekkürler
Eski ac'leri sakın alma ben aldım hiçbir şekilde grafik ayarları değişmiyordu birkaç defa sildim indirdim çalışmadı. Korsan indirdim daha sonra hiç sorun yaşamadım ama oyun berbat bencehangisini tavsiye edersiniz daha önce hiç oynamadım hangi serisi sizce etkiler beni assassin creed 2 indirmeyi düşünüyordum ama çok eski bir oyunmuş
hocam valhallada çok bug var deniyor doğru mu? Bide mesela odysey ile valhalla arasında hikaye bağı var mıŞahsen valhalla ve odysey dışındakilere para bile vermem eski oyun sorun olmazsa ezio üçlemeside güzeldir
Hikaye bağı yok.Bugla karşılaştığımıda hatırlamıyorumhocam valhallada çok bug var deniyor doğru mu? Bide mesela odysey ile valhalla arasında hikaye bağı var mı
AC serilerinin hepsinin birbiriyle bağlantısı var. Valhalla ile Odyssey arasında da tabii ki bağlantı var. Spoiler olacak ama Eivor ile Kassandra dövüş sahnesi var. Sonrasında birlik olup dövüştükleri ve eğlendikleri sahneler var.hocam valhallada çok bug var deniyor doğru mu? Bide mesela odysey ile valhalla arasında hikaye bağı var mı
Eivor vs Kassandra bölümüne daha gelmemişsinHikaye bağı yok.Bugla karşılaştığımıda hatırlamıyorum