hocam skin alıp trade usülü ile atabilirsiniz veya bynogame de skin satıp atabilirsinizArkadaşlar Steam üzerinden başka bir hesabıma para aktarımı yapmayı düşünüyorum skinden para kesmesi önemli değil bunu nasıl sağlarım diğer hesapta pazarda kendi itemi mi nasıl çekerim acil lütfen yardım
Hocam şöyle Path of Exile oynuyorum ve oyun içi indirim geliyor bunu kesinlikle kaçırmamam lazım tradeden sonra satış yapmak için araya gün koyuyor o yüzden sıkıntı ben şimdi 4 kuruşluk itemi pazara yüksek fyattan sallasam diğer hesaptan bu yüksekten attığım fiyatı nasıl bulucamhocam skin alıp trade usülü ile atabilirsiniz veya bynogame de skin satıp atabilirsiniz
hocam arada steam %18 alıyor eğer öyle bir şey yapacaksanız bufftan yapın %3 alıyorHocam şöyle Path of Exile oynuyorum ve oyun içi indirim geliyor bunu kesinlikle kaçırmamam lazım tradeden sonra satış yapmak için araya gün koyuyor o yüzden sıkıntı ben şimdi 4 kuruşluk itemi pazara yüksek fyattan sallasam diğer hesaptan bu yüksekten attığım fiyatı nasıl bulucam
Post automatically merged:
Hocam kaç adet alamk istiyorsunuz ne kadar ödemek istiyorsunuz kısmı var ordan ayarlayabilirim ama kesin değil bu yöntem sanki