o paraya cs den bi skin alıp, bynogame de satmayı deneyebilirsin tabi paranın birazı komisyona gider.Steam bakiyemi nakit veya papara kartıma nasıl geçiririm? Pahalı bi koleksiyon kartı düştü 147 lira bakiyem var.
100 liradan fazlasını alsam yeter, ama kesin alırmıyım parayı?o paraya cs den bi skin alıp, bynogame de satmayı deneyebilirsin tabi paranın birazı komisyona gider.
nasıl yapıcambynogame üzerinden yapabilirsin sanırsam.
satmak istediğin eşyaya alıcı çıkarsa alırsın, ne kadar komisyon alıyorlar bilmiyorum.100 liradan fazlasını alsam yeter, ama kesin alırmıyım parayı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapıca
Bynogame araciligiyla csgodan 147 liralik skin al bak potansiyel olsun bynogame koy satilmasini bekleSteam bakiyemi nakit veya papara kartıma nasıl geçiririm? Pahalı bi koleksiyon kartı düştü 147 lira bakiyem var.
şansbiliyorum fakat işte bu işlerde genelde alıcı çıkıyormu onu bilmiyorum, hiç bynogame'den satış yapmadım çünkü.
İnsanlardan oyunun parasını nakit alıp oyunu Steam bakiyenizle onların hesabına hediye olarak alabilirsiniz. Yakınınızda oyun alacak varsa rica edin veya oyunu %20 indirimle veriyorum (tabi eline geçecek para da azalır) diyip ilan açarak satış yapmaya çalış.100 liradan fazlasını alsam yeter, ama kesin alırmıyım parayı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapıcam