Steam basarim kasmak mantikli mi?

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
Bilenler vardir bazi youtube kanallari ozellikle playstation uzerinden platin kupa yapana kadar oyundaki tum basarimlari tek tek yapmakla ugrasiyor boyle bir challenge koymuslar kendilerine. Bunu steam uzerinden steam basarimlari ile yapmak mantikli midir sizce boyle bir seye girisilir mi yani tamamen hobi olarak. Bunun hilesi de varmis sanirim steam icin ama gereksiz yani sonucta basarimlari hile ile kasinca ne elde ediliyor bilmiyorum ama gereksiz geldi bana bu hile.

Ben kısa sürecek başarımları yapıyorum. Olduğu kadar kasabilirsin. Çok zorlamaya gerek yok. Oyunu en zor ayarda bitir gibi şeylere gerek yok. Hiç auto save olmadan ölünce 5 saat oynadığın boşa gidecek türden şeylere.

Son düzenleme:
Bilenler vardir bazi youtube kanallari ozellikle playstation uzerinden platin kupa yapana kadar oyundaki tum basarimlari tek tek yapmakla ugrasiyor boyle bir challenge koymuslar kendilerine. Bunu steam uzerinden steam basarimlari ile yapmak mantikli midir sizce boyle bir seye girisilir mi yani tamamen hobi olarak. Bunun hilesi de varmis sanirim steam icin ama gereksiz yani sonucta basarimlari hile ile kasinca ne elde ediliyor bilmiyorum ama gereksiz geldi bana bu hile.
Yani başarımları fullemek bir eğlence aslında, kendine bir hedef koymuş oluyorsun gibi düşünebilirsin, uzun zaman gerektiren bir durum ama.

zamanın varsa eğlenceli bir oyunda ise güzel olur bende kasıyorum ama bazı oyunlarda çok zorlayıcı oluyor veya sıkıcı oluyor saatler boşa gidebiliyor. Yapabildiğin kadarını kas devamını boşver benim gibi

Oyunlardaki başarımlar oyun yapan şirketlerin tembelliklerinin ürünüdür, oyunu gerçekten güzel içerik ile doldurarak oyuncuya oyunda daha fazla vakit geçirtmek yerine, saçma sapan başarımlar ekleyerek oyunun süresini uzatmayı hedefler, başarım peşinde koşan arkadaşlar kusura bakmasın ama vaktiniz 5 kuruş değeri yok.

Kendin bile mantıklı mı diye soruyorsun keyif aldığın süre bittiyse o oyun bitmiştir bence suyunu çıkartmaya çalışmak manasız geliyor.

Ben PS'de sevdiğim oyunlarda bunu yapıyorum. Şu an 17 tane platin kupam, 18. için sadece bir tane görev kaldı. Yalnız şöyle bir şey var, oyunu ne kadar sevsem de zor seçenekte bitirmemi istediği bir kupa varsa kesinlikle uğraşmam.

Geri