Beyler şimdi bende beles prime üyeliği var steam PUBG hic indirip oynamadim nasıl yapicam suan isteyim mala anlatır gibi anlamında eve geçince yapayım (6 aylık prime var 1-2aydir aktif)
Yok hiç ellemedim hesabı bağladım her ay Prime'dan aldım ödülleri. Ama şöyle bir sıkıntı olabilir PS4 hesabım için bağlamıştım acaba Steam'de kullanabilirmiyim?
Konu dışı yorum yapıcam, PUBG de her hafta 200K hesap banlanıyor ve yeni hesapla tekrar geliyorlar, kısaca her maça girdiğinizde 100 kişiden 10 tanesi garanti hile bunu unutmayın.
Oyunun günlük oyuncu sayısı 300K ve yarısı hileymiş ben demiyorum oyun resmi duyuru yaptı.
Oyunu ücretsiz yapmaları iyi olmadı 2.99 dolar etiket koysalar hileciler sayesinde iyi para kırarlardı, GTA 5'in 130 milyon satmasının sebebi hilecilerdir ban yiyip tekrar satın alıyorlar bu yüzden rockstar hile önleme sistemini salıyor.
Land on strategic locations, loot weapons and supplies, and survive to become the last team standing across various, diverse Battlegrounds.
gaming.amazon.com
Buradan tavuk paketi alıyoruz PUBG hesabımızı bağlıyoruz hesaba çekiyoruz.
Oyuna girin.
Özelleştir>Alet kısmına giriyoruz, orada mor paket olacak ona sağ tıklayıp açıyoruz 500G alıyoruz.
2) Alıntıyı görüntüle
Etkinliğe günlük girip 500G alıyoruz. (etkinlik şeyi sağ tarafta kare şeklinde ana sayfada)
(G ler kullanmazsanız belirli bir süre sonra siliniyor)
3)
Buradan key fiyatlarını kontrol ediyoruz ve en pahalı keye bakıyoruz.
keyi almak için kasa gerekiyor kasa olmazsa oyun key almanıza izin vermiyor steam pazardan aşağıdaki kasalardan birini alıyoruz. (kasalar ucuz)
AVIATOR KEY için AVIATOR CRATE alın.
EARLY BIRD KEY için DESPERADO CRATE alın.
WEAPON SKIN KEY için TRIUMPH CRATE alın.
EAST ERANGEL POLICE KEY için EAST ERANGEL POLICE CRATE alın.
En pahalı key hangisi ise onun kasasını alıyoruz. örn:
4 tane east erengel key alacak isek 4 tane east erengel kasası alıyoruz pazardan. 1000G varsa hesapta 250g den 4 tane key lazım yani 4 kasa al. (anahtarların tanesi 250g)
Dükkan>Eşyalar>Alet kısmına giriyoruz. Buradan en pahalı keyleri G altını kullanarak G miz bitene kadar alıyoruz. Keyleri aldıktan sonra sakın kullanmayın, kasa açmayın. (ÖNEMLİ)
Anahtarları 1 hafta geçince pazarda satın ortalama 0.6 x 4 2.4 dolar komisyon ile 2 dolar gelecek.
Eskiden bütün oyunları bu taktik ile aldım, başka bir forumda bu konuyu yapan biriydim konu popüler olunca buraya da birisi ekledi. Ben de bu foruma da konuyu güncelleyip tekrar eklemeye karar verdim.
Damlaya damla göl olur ben steam dolara geçmeden önce yapmaya başladım o zamanlar prime 4TL idi bu anahtarlar da 18TL idi her ay yaptım hepsini sattım bir sürü oyunum var şu anda.