- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Evet anahtarları oyun içindeki mağazadan alman gerekiyor.Oyunun yüklü olması gerekiyor mu bunun için?
Evet anahtarları oyun içindeki mağazadan alman gerekiyor.Oyunun yüklü olması gerekiyor mu bunun için?
Konunun 2. mesajında yazıyorOyunun yüklü olması gerekiyor mu bunun için?
gold g box bana da vermedi gold g blox yerine mor kutu verdi nedense demek ki türkiyeye vermiyorlar.ama amazonda g coin kutusu vermiyor bana. mor bi kutu veriyo avci sandigi kacak mal falan veriyor. size veriyor mu altin g coin kutusunu
Aferin.Amazon kasasını aldıktan sonra amazon primeı geri iade edin. 40 TL boşa gitmesin. ben bunu her ay yapıyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor.
40 lirayı geri iade ediyorlat
onceden geliyodu banaKonunun 2. mesajında yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gold g box bana da vermedi gold g blox yerine mor kutu verdi nedense demek ki türkiyeye vermiyorlar.
sagol kardesim. para kazanmiyacaksak almayiz amazon primeAferin.
Anahtarları aldım hiçbir şey yapmadım daha sonra ama Steam Envanter'de gözükmüyorPUBGde para kazanma yöntemi
Bedava G altınları ile key alacağız keyleri de pazardan satacağız. PUBG yi indirmek şart.
Krafton Hesabı ve Amazon Hesabı Açmak
Ücretsiz veya Ücretli Prime Üyeliği (opsiyonel)
Pazar Banı olmayan Steam Hesabı (PUBG eşyaları trade edilemez)
Ücretsiz PUBG (paralı şart değil)
PUBG'yi İndirmek (ne yazık ki)1)Yeni Hesaplara 1 ay ücretsiz, samsung cihaz kullananlara 6 ay ücretsiz, nays ile indirimli alınca taktiği uygulasanız kar etmiş oluyorsunuz her türlü.
Buradan tavuk paketi alıyoruz PUBG hesabımızı bağlıyoruz hesaba çekiyoruz.Claim Chicken Dinner Booster Pack 12 with Prime Gaming | Included with a Prime membership
Land on strategic locations, loot weapons and supplies, and survive to become the last team standing across various, diverse Battlegrounds.gaming.amazon.com
Oyuna girin.
Özelleştir>Alet kısmına giriyoruz, orada mor paket olacak ona sağ tıklayıp açıyoruz 500G alıyoruz.
2)
Alıntıyı görüntüle
Etkinliğe günlük girip 500G alıyoruz. (etkinlik şeyi sağ tarafta kare şeklinde ana sayfada)
(G ler kullanmazsanız belirli bir süre sonra siliniyor)
3)
Buradan key fiyatlarını kontrol ediyoruz ve en pahalı keye bakıyoruz.Steam Community Market :: Showing results for: PUBG: BATTLEGROUNDS, "KEY"
steamcommunity.com
keyi almak için kasa gerekiyor kasa olmazsa oyun key almanıza izin vermiyor steam pazardan aşağıdaki kasalardan birini alıyoruz. (kasalar ucuz)
AVIATOR KEY için AVIATOR CRATE alın.
EARLY BIRD KEY için DESPERADO CRATE alın.
WEAPON SKIN KEY için TRIUMPH CRATE alın.
EAST ERANGEL POLICE KEY için EAST ERANGEL POLICE CRATE alın.
En pahalı key hangisi ise onun kasasını alıyoruz. örn:
4 tane east erengel key alacak isek 4 tane east erengel kasası alıyoruz pazardan. 1000G varsa hesapta 250g den 4 tane key lazım yani 4 kasa al. (anahtarların tanesi 250g)
Dükkan>Eşyalar>Alet kısmına giriyoruz. Buradan en pahalı keyleri G altını kullanarak G miz bitene kadar alıyoruz. Keyleri aldıktan sonra sakın kullanmayın, kasa açmayın. (ÖNEMLİ)
Anahtarları 1 hafta geçince pazarda satın ortalama 0.6 x 4 2.4 dolar komisyon ile 2 dolar gelecek.
Eskiden bütün oyunları bu taktik ile aldım, başka bir forumda bu konuyu yapan biriydim konu popüler olunca buraya da birisi ekledi. Ben de bu foruma da konuyu güncelleyip tekrar eklemeye karar verdim.
Gelmiş şimdi gördüm. Zaten hesap bağlıydı kıyafetler falan görünüyordu.Steam ile PUBG bağlı ise gelmiş olması lazım steam envanterde nasıl gözükmüyor
Ücretli pubg? Git bir araştır bro oyun 2022 de ücretsiz oldu.ucretli pubgye sahip olmamiz gerekiyor mu?
Onu demiyodur Pubg'nin içinden 15 dolar mı ne vererek ranked girebiliyorsun. Arkadaş onu soruyordurÜcretli PUBG? Git bir araştır bro oyun 2022 de ücretsiz oldu.