Merhaba arkadaşlar.topluluk pazarından CS go İtemleri satmak istiyordum fakat karşıma Steam bekletme süresi çıktı Steam guarddan onayladım ve 1 hafta bekledim fakat İtemleri tekrar koyduğumda aynı sorunu bir daha yaşadım.Bir fikri olan varsa lütfen yazsın
Merhaba arkadaşlar.topluluk pazarından CS go İtemleri satmak istiyordum fakat karşıma Steam bekletme süresi çıktı Steam guarddan onayladım ve 1 hafta bekledim fakat İtemleri tekrar koyduğumda aynı sorunu bir daha yaşadım.Bir fikri olan varsa lütfen yazsın
Hayır sıkıntı şurada birçok arkadaş 1 hafta bekledikten sonra pazara koyunca satılacağını söylemiş ben 1 hafta bekleyip tekrar pazara koyduğumda aynı hatayı alıyorum itemlerim bekletiliyor
Hayır sıkıntı şurada birçok arkadaş 1 hafta bekledikten sonra pazara koyunca satılacağını söylemiş ben 1 hafta bekleyip tekrar pazara koyduğumda aynı hatayı alıyorum itemlerim bekletiliyor
Mobil telefon uygulamasını kullanıyorsunuz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takas veya pazar bekletmesinden nasıl kaçınabilirim?
Takas ve Pazar bekletmeleri, eğer hesabınızı bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı ile koruyorsanız artık gerekli değildir. Fiziksel bir cihaz (akıllı telefonunuz) kullanarak işlemleri onaylamanız, kendi hesabınızdan öğeleriniz sadece sizin takas ettiğin veya sattığını garantiler. iOS, Android ve Windows Phone cihazlar için Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı uygulamasını edinebilirsiniz. Doğrulayıcıyı etkinleştirdikten 7 gün sonra esyalarınızın bekletilmesi bitecektir.
1 haftadır kullanıyorum yukarıdaki uyarıda kalkmıştı fakat pazara koyduğumda yine bekletiliyor
peki saati saatine koyduğum için olabilirmi
çünkü kalktıktan hemen sonra falan koydum
1 gün daha beklemek gerekiyormu
onayı veriyorum tekrar bekletiyor
normalde guardda pazara gelince uyarı çıkardı 17.06.2021 saat 22.51.19 da
diye fakat o uyarı şuanda çıkmıyor ama eşya satmak istediğimde bu uyarı çıkıyor steama geç mi geliyorki