- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Evet şimdi onu denedim, kart düşmüyor. Belki ücretli hale gelince düşer.Ama idle masterda görünmüyor. Muhtemelen ücretsiz aldığımız için kart hakkı vermedi.
Evet şimdi onu denedim, kart düşmüyor. Belki ücretli hale gelince düşer.Ama idle masterda görünmüyor. Muhtemelen ücretsiz aldığımız için kart hakkı vermedi.
Estagfirullah. Kör demeyelimde, bakar kör olabilirsinKörmüşüm.![]()
Yukarda oynayanlar var onları alıntılayıp sorsan daha iyi olur.Hikaye bağı var mı diğer oyunlarıyla?
Ne demek, beleşe herkes konsun isterim. Bencil değilimdirHemen aldım oyunu çok saolun hocam yoksa hiç farketmezdim oyunun ücretsiz oldugunu
Herhalde buna göre 15 inde mi kart düşürülmeye başlanacak? Stoklar bitene kadar dediğine göre.Alıntıyı görüntüle
Kart düşürmek için ekleyenlere kötü bir haberim var.
Sanırım kart hakkı vermeyecek.Herhalde buna göre 15 inde mi kart düşürülmeye başlanacak? Stoklar bitene kadar dediğine göre.
Beleş oyun karttan tatlıdır. Boşver oyunu al kartı napicin.Sanırım kart hakkı vermeyecek.
Oyunu oynayanlar var yukarıda onların mesajını alıntılayarak sorarsanız , daha hızlı cevap alırsınız.Diğer oyunlarla hikaye bağı çok var mı? Direkt bundan başlasak çok eksiğimiz olur mu?
Hesapta dursun. 1 orjinal oyun daha garaja eklendi.oynarmıyım,değerlendirilebilir ama soylemesen farketmezdim yinede saol....
Yarasın koçuma.Teşekkürler, hüplettim hemen