Steam çevrimdışı hesap satışı yapan bakabilir mi

khabib29

80+
Reaksiyon skoru
182
hesap. com veya itemsatış gibi sitelerden çevrimdışı hesap satmaya başlamak istiyorum ama bu işin nasıl yürüyeceği ile ilgili yardım gerekiyor.
1-bir kişi hesabı almaya karar verdi ve şimdi ne yapmamız lazım, adama ulaşıp şifre falan vercez ve her seferinde maili yenileyecekmiyiz ne yapacaz
2-eski oyunlar satılırmı (mesela mafia: de 1. 2 ve 3 gibi)
3-kişisel olarak kullandığım hesabı başkasına çevrimdışı satarsam nolur mesela şimdi bir hesabı hem ofline satmak hemde kendim online oynayabilirmiyim
4-hesap ban yeme ihtimali??

Son düzenleme:
hesap. com gibi sitelerden çevrimdışı hesap satmaya başlamak istiyorum ama bu işin nasıl yürüyeceği ile ilgili yardım gerekiyor.
1-bir kişi hesabı almaya karar verdi ve şimdi ne yapmamız lazım, adama ulaşıp şifre falan vercez ve her seferinde maili yenileyecekmiyiz ne yapacaz
2-eski oyunlar satılırmı (mesela mafia: de 1. 2 ve 3 gibi)
3-kişisel olarak kullandığım hesabı başkasına çevrimdışı satarsam nolur mesela şimdi bir hesabı hem ofline satmak hemde kendim online oynayabilirmiyim
4-hesap ban yeme ihtimali??
ban yemezsin online oynayamazsın hesaptan atıcak çünki ban online oyunlarda alıcıların hareketlerine göre yiyebilirsin veya bir süre sonra topluluk banı yiyorsun diye biliyorum steam guard ı kapatıp k adı şifre versen yeter kahkihkoh bulasma rakibin çok ve anlamsız olur yaptıgın

yanında kimsenin satmadığı ürünlerde satıcaksan mesela bir oyun içi item falan varsa başla ama tek başına bununla gelişemezsin benim kardeşim aynı işi yapıyo ama minecraft serverlarından item falan satarak başladı sonradan offline hesap satmaya başladı yinede yavaş ilerliyor offline hesap işi sen bide sadece bunu satarsan çok mantıksız olur

hesabı verirken mailli ve mailsiz verme var. mailsiz vereceksen sadece kullanıcı adı ve şifre versen yeter. eski oyunların da illaki alıcısı olur ama yeni büyük oyunlar kadar olmayabilir. kendi hesabını vermeni de önermem çünkü sürekli offline kullanmak zorunda kalırsın

hesabı verirken mailli ve mailsiz verme var. mailsiz vereceksen sadece kullanıcı adı ve şifre versen yeter. eski oyunların da illaki alıcısı olur ama yeni büyük oyunlar kadar olmayabilir. kendi hesabını vermeni de önermem çünkü sürekli offline kullanmak zorunda kalırsın
kendi hesabımı vermeyeceksem o zaman mafia serisini aile paylaşımı ile yan hesaba falan eklerim onu offline olarak satarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide mailli verirsek noluyor mailsiz noluyor

kendi hesabımı vermeyeceksem o zaman mafia serisini aile paylaşımı ile yan hesaba falan eklerim onu offline olarak satarım

bide mailli verirsek noluyor mailsiz noluyor
aile hesabıyla oluyor mu emin değilim çünkü ben arkadaşlarımla aile hesabı yaptığımda ancak ikimizin hesabı da iki bilgisayara giriş yapılmışken yapabildik. belki biz tam yapamadık emin değilim.
ilk mail ile verince hesabı tamamen vermiş oluyorsun. mailsiz verirsen birden fazla kişiye offline olarak satarsın.

kendi hesabını vermeni de önermem çünkü sürekli offline kullanmak zorunda kalırsın
Hocam neden kendi hesabımı sürekli offline kullanmak zorunda kalırım ki, mesela 20 kişi ofline kullanırken ben online girdiğimde nolur?

yapamazsın bro yeni mağazaların yetişmesi çok zor o sitede aylık 5 6k doping alman gerekiyor

adamların sistemleri oturmuş otomatik kod veren botları var

Hocam neden kendi hesabımı sürekli offline kullanmak zorunda kalırım ki, mesela 20 kişi ofline kullanırken ben online girdiğimde nolur?
Giren adamın offline kullanacağını nerden biliyorsun :D Online tıklar oyuna isteyerek veya istemeyerek. Tak sana da yansır

Giren adamın offline kullanacağını nerden biliyorsun :D Online tıklar oyuna isteyerek veya istemeyerek. Tak sana da yansır
Bana da yansır yani oyundan atar falan mı yoksa ban yemekten falan mı bahsediyorsun
Sadece oyundan atacak falan ise sıkıntı yok çok online oynayan biri değilim zaten ama birden fazla cihazda online olduğu tespit edilirse ban yeme riski falan varmıdır, çünkü ben kendi kişisel hesabım yerine yan hesabımı satsam ve iki kişi online girse yine ban yeme ihtimali olur

Son düzenleme:
Bana da yansır yani oyundan atar falan mı yoksa ban yemekten falan mı bahsediyorsun
Sadece oyundan atacak falan ise sıkıntı yok çok online oynayan biri değilim zaten ama birden fazla cihazda online olduğu tespit edilirse ban yeme riski falan varmıdır, çünkü ben kendi kişisel hesabım yerine yan hesabımı satsam ve iki kişi online girse yine ban yeme ihtimali olur
steam destekte şöyle yazıyor

Bir hesabın satılmasının sonuçları ne olur?

Steam destek ekibi satıldığını fark ettiği hesabı kalıcı olarak kilitler (hesabın o anda satın alan veya satan kişinin kullanımında olması fark etmez).

sen alan kişinin offline kullanacağından ne kadar eminsin? illaki online a çekip kullanacaklar ve bunun takibi imkansız hesap topluluk banı yer kendi hesabından olursun, kendi hesabın ile yapılailecek bir iş değil dediğin şey.

çoğu pahlı oyunu ofline hesap alarak bitirdim last of us god of war spiderman gibi gibi, ve bazı hesaplar bir süre sonra kilitlendi siteye yazdım yeni hesap temin ettiler ama bunu yapan adamlar belki 1000 kişiye satıyor.
1.si sen mafia 1 2 3 ü 20 kişiye nasıl satacaksın satsan 15tl gibi bir fiyata alacaklar sana getirisi 300tl olacak yani sen düşün değermi?

Geri