Merhabalar Steamdan Ea Play aldım ve Crysis yükledim fakat oyunu açtığımda benden kod istedi fakat steam cd key kısmındı kod yok anahtar isteniyor yazıyor 1 saattir o sayfa açık ama hala aynı bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim
çözebilirsen bana da yazabilir misin aynı sorunu yaşıyorumMerhabalar Steamdan Ea Play aldım ve Crysis yükledim fakat oyunu açtığımda benden kod istedi fakat steam cd key kısmındı kod yok anahtar isteniyor yazıyor 1 saattir o sayfa açık ama hala aynı bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim
Düzeltebildini mi dostum notepadli yöntemi denediniz miMerhabalar Steamdan Ea Play aldım ve Crysis yükledim fakat oyunu açtığımda benden kod istedi fakat steam cd key kısmındı kod yok anahtar isteniyor yazıyor 1 saattir o sayfa açık ama hala aynı bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim
Düzeltebildini mi dostum notepadli yöntemi denediniz miçözebilirsen bana da yazabilir misin aynı sorunu yaşıyorum
Düzeltebildini mi dostum notepadli yöntemi denediniz mi
Ben denedim olmadı crysis trigoly paketini almıştım diğer serilerinde sıkıntı olmuyor bende sadece crysiste sıkıntı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben denedim olmadı crysis trigoly paketini almıştım diğer serilerinde sıkıntı olmuyor bende sadece crysiste sıkıntı oluyor.
"Düzeltebildini mi dostum notepadli yöntemi denediniz mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen bro bir crysis bir max paynede sorun yaşadım şu ana kadarCrysis orijinal olup da kendine crack yaptırtan tek oyun olabilir.
Crack indirmen lazım orijinalinde sıkıntı çıkıyor yani sadece crack dosyasını indir gir oyuna. Hatta baya geyik dönmüştü zamanında orjinal oyuna crack yapmak zorunda kaldığım tek oyun diye"
aynen bro bir crysis bir max paynede sorun yaşadım şu ana kadar
eyvallah mecbur öyle yapacağız ea destekte geçici olarak devredışı diyor yoksa ticket atacaktımCrack indirmen lazım orijinalinde sıkıntı çıkıyor yani sadece crack dosyasını indir gir oyuna. Hatta baya geyik dönmüştü zamanında orjinal oyuna crack yapmak zorunda kaldığım tek oyun diye![]()
Hiç uğraşmana değmez crack at oyna.eyvallah mecbur öyle yapacağız ea destekte geçici olarak devredışı diyor yoksa ticket atacaktım