Neler Yeni

Yardım Steam/CS:GO'da reklam ban sebebi mi?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben CS:GO'da Office mapini oynuyorum. ''CS:GO Office Türkiye'' adı altında bir discord grubu açmayı düşünüyorum. Burada Office oynayan Türkleri toplamak istiyorum. Nasıl toplayacağımı bulamadım.
Sonra şöyle düşündüm:
Şimdi ben Office rekabetçi girdiğimde Steam kullanıcı adımı ''Beyler Office Türkiye Discord Grubuna Bekliyorum'' yapsam. Türk geldiğinde mikrofon bastığında, chatten vs. anlıyoruz.
Ona hem chatten reklam yapsam, hem de arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem. Reklamdan ötürü ban yer miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kısaca toparlayayım:
1-Nickimdeki reklamdan ötürü ban yer miyim?
2-Chatten reklam yapsam ban yer miyim?
3-Arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem ban yer miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Chrollo04 @FERRUM @revanier Cevap gelmedi. Steam DA forum grubunda tanıdığım siz olduğunuz için etiketliyorum. Chrollo04'ü de steam ile ilgili önceden konuştuğumuz için.
Sorum yukarıda.

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1. Hayır.
2. Hayır.
3. Hayır.
Kısacası ban yemezsiniz.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Forza Horizon 4 incelemelerine bakarsan fazlasıyla discord sunucusu reklamı var onlar sorun oluşturmuyorsa senin açından da sorun çıkmaz muhtemelen.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
ban yemezsiniz

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
eğer raporlanırsan otomatik olarak ismin ve pp n değiştirilmiş olrak görülüyorsun reklamdan dolayıda büyük ihtimal raporlarlar küfürlü profilden. Ama sıkıntı değil adam açıp bakarsa görür. Maç için söylüyorum. Ama ban yemezsin

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer raporlanırsan otomatik olarak ismin ve pp n değiştirilmiş olrak görülüyorsun reklamdan dolayıda büyük ihtimal raporlarlar küfürlü profilden. Ama sıkıntı değil adam açıp bakarsa görür. Maç için söylüyorum. Ama ban yemezsin
Nasıl yani? Tam anlamadım reklamdan dolayı raporlarlarsa başka bi maçta başka bi rakibe otomatik susturulmuş mu oluyorum? Yani yapmamamı mı tavsiye edersiniz? Arkadaşlar sıkıntı olmayacağını söylüyor ama. Ben mi sizi yanlış anladım?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Nasıl yani? Tam anlamadım reklamdan dolayı raporlarlarsa başka bi maçta başka bi rakibe otomatik susturulmuş mu oluyorum? Yani yapmamamı mı tavsiye edersiniz? Arkadaşlar sıkıntı olmayacağını söylüyor ama. Ben mi sizi yanlış anladım?
evet otomatik susturulmuş olursunuz hesabınız incelmeye alınır ardından normlae döner. a0 için kb

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şimdi CS:GO'ya yeni bir güncelleme geldi biliyorsunuz. Bu yüzden yeni hesap açmak yerine şimdiki Ana hesabımdan adımı reklam yapmak değil de sohbetten reklam yapsam sadece, yine otomatik susturulmuş mu olacağım? (Sadece chatten reklam yaparsam bu yine de ana hesabım için zararlı mı olacaktır?)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom