saleRan
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar ben CS:GO'da Office mapini oynuyorum. ''CS:GO Office Türkiye'' adı altında bir discord grubu açmayı düşünüyorum. Burada Office oynayan Türkleri toplamak istiyorum. Nasıl toplayacağımı bulamadım.
Sonra şöyle düşündüm:
Şimdi ben Office rekabetçi girdiğimde Steam kullanıcı adımı ''Beyler Office Türkiye Discord Grubuna Bekliyorum'' yapsam. Türk geldiğinde mikrofon bastığında, chatten vs. anlıyoruz.
Ona hem chatten reklam yapsam, hem de arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem. Reklamdan ötürü ban yer miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kısaca toparlayayım:
1-Nickimdeki reklamdan ötürü ban yer miyim?
2-Chatten reklam yapsam ban yer miyim?
3-Arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem ban yer miyim?
@Chrollo04 @FERRUM @revanier Cevap gelmedi. Steam DA forum grubunda tanıdığım siz olduğunuz için etiketliyorum. Chrollo04'ü de steam ile ilgili önceden konuştuğumuz için.
Sorum yukarıda.
Sonra şöyle düşündüm:
Şimdi ben Office rekabetçi girdiğimde Steam kullanıcı adımı ''Beyler Office Türkiye Discord Grubuna Bekliyorum'' yapsam. Türk geldiğinde mikrofon bastığında, chatten vs. anlıyoruz.
Ona hem chatten reklam yapsam, hem de arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem. Reklamdan ötürü ban yer miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kısaca toparlayayım:
1-Nickimdeki reklamdan ötürü ban yer miyim?
2-Chatten reklam yapsam ban yer miyim?
3-Arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem ban yer miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Chrollo04 @FERRUM @revanier Cevap gelmedi. Steam DA forum grubunda tanıdığım siz olduğunuz için etiketliyorum. Chrollo04'ü de steam ile ilgili önceden konuştuğumuz için.
Sorum yukarıda.
Son düzenleme: