❌İndirim Bitti! Steam ''Days Gone'' Kodu İndirimde 94 TL.

mesut3467

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Gamebillet sayfasında days gone 131 TL ye satılıyor. Geçen indirimde de düşmüştü. Alamayanlar için bir fırsat.

Oyun kod olarak veriliyor. Site güveilir defalarca alışveriş yaptım dakikalar içerisinde kod size ulaşıyor.

Ekleme: Oyunun sürekli fiyatı düşüyor. Son attığım yorumu dikkate alınız.

Son düzenleme:
Gamebillet sayfasında days gone 131 TL ye satılıyor. Geçen indirimde de düşmüştü. Alamayanlar için bir fırsat.

Oyun kod olarak veriliyor. Site güveilir defalarca alışveriş yaptım dakikalar içerisinde kod size ulaşıyor.
Pek güvenli gözükmedi site.

Sitede yada başka forumda güvenilirliği hakkında konu açanlar vardı. Bir bakın isterseniz.

Sitede yada başka forumda güvenilirliği hakkında konu açanlar vardı. Bir bakın isterseniz.

epic games dan alsanız daha güvenli olur

Arkadaşlar oyun 98 e düşmüş ben 130 dan satın almıştım. Siteyi bilen güvenen bence kaçırmasın.

Arkadaşlar oyun 98 e düşmüş ben 130 dan satın almıştım. Siteyi bilen güvenen bence kaçırmasın.

100 tl çök

Daha 1 saat olmadı alalı kızamıyorumda. Ama baya uygun 2. yi alıp al sat yapma fikri çık aklımdan.

Lan param yooook... hass
Cumartesiye kadar dayanır işallah diycem day 6 yazıyormuş ohh...

6 gün 13 saat sonra biteceği görünüyor. Ama stok durumu yada fiyat güncellemesi için bir şey diyemeyeceğim. Sabah açtığım konuda 131 TL idi satın aldım. Sonra 99 TL oldu.

20 daha koyar epicten alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,220
Üyeler
184,751
Son üye
papsxx
Geri