Neler Yeni

Steam den oyun almak ENAYİLİK!!!

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Boşverin beyler, züğürdün malı fakirin çenesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epicten alsak enayi olur muyuz
Epic ile torrent arasındaki tek fark, birinde launcher olması.

TahinPekmez

80+ Silver

Aaahmt

80+ Silver
Boşverin beyler, züğürdün malı fakirin çenesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic ile torrent arasındaki tek fark, birinde launcher olması.
Ne alaka reis? Bu epicin üstüne neden bu kadar geliyorsunuz ben hem steamdan hem de epicten oyun alıyorum varsa bilmediğim bir şey aydınlatırsan sevinirim

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
değerli master ve yöneticiler :) şu küçük kardeşimize ufak bir ban ikram eder misiniz ? bu forum böyle küçücük kardeşlerimiz sayesinde lunaparka dönüyor bizde de tekrar ziyaret etme isteği kalmıyor :)
Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Bu epicin üstüne neden bu kadar geliyorsunuz ben hem steamdan hem de epicten oyun alıyorum varsa bilmediğim bir şey aydınlatırsan sevinirim
Özelliği yok. Epic den oynaya basıyom achivment lar bile daha yeni gelmiş ve daha birürü oyunda yok. Arayüz yok. Tasarımı konuşmayacağım.
Yeminle şu heroic launcher epicgames den daha iyi launcher. En azından hdd mi kitlemiyor : D

Aaahmt

80+ Silver
Özelliği yok. Epic den oynaya basıyom achivment lar bile daha yen gelmiş cs daha birürü oyunda yok. Arayüz yok. Tasarımı konuşmayacağım.
Yeminle şu heroic launcher epicgames den daha iyi launcher. En azından hdd mi kitlemiyor : D
Steamla epic kıyaslanamaz şu anlık ama şahsen ben bazı oyunları epicte daha ucuz görüyorum ve alıyorum hades gibi mesela. haa şöyle epicten oyun alırken steamden oyunun yorumlarına bakıyorum 😅

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Steamla epic kıyaslanamaz
Kıyaslamıyorum ama olması gerekenler olmayınca napıcaz "ucuz abi" mi diyeceğiz. Oyun kolu bağlıyorum algılamıyo. Çok değil 3. parti bile şu ds4 altyapısını bağlayabiliyor.
ama şahsen ben bazı oyunları epicte daha ucuz görüyorum ve alıyorum
Doğru bi ara daha ucuz oldu. Ayın 20 si gibide gene epic daah ucuz olacaktır. Ama bi düşününce oyun sanki torrentden inmiş gibi geliyor. Epic launcher var la yok gibi zaaten. Bu kısımda bana sanki torrent e para vermişim gibi hissediyorum.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
diablo 4 indirime girse de alsak

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d
Marketten alışveriş yapmak enayilik. At cebine git evine

r4NG3r

80+ Silver
Torrentçiyim kimseye enayi demem adamın parası çoktur alıyordur 600 700 1000 tller enayi olacak kadar büyük rakamlar değil herkes için :D

Top Bottom