Arkadaşlar çok oyun indirmem bir indireyim dedim paladins i mesela yakın zamanda valorant yüklemiştim ama paladins de Microsoft bir şeyleri indirmeye başlattı ben steam den indirdim oyunu virüs bulaşma ihtimali veya bitcoin minening var mıdır
Steam dünyada ki en güvenilir yerlerdendir. Virüs bulaşması imkansız.Arkadaşlar çok oyun indirmem bir indireyim dedim paladins i mesela yakın zamanda valorant yüklemiştim ama paladins de Microsoft bir şeyleri indirmeye başlattı ben steam den indirdim oyunu virüs bulaşma ihtimali veya bitcoin minening var mıdır
Ne bileyim biraz kusura bakmayın bilgisizim bu konuda kusura bakmayınCidden böyle bir şey olabileceğini mi düşünüyorsun? Hayır yok.
TeşekkürlerSteam dünyada ki en güvenilir yerlerdendir. Virüs bulaşması imkansız.
TeşekkürlerSteam'den virüs bulaşma ihtimali çok düşük, o indirilen şeyler oyun için gerekli olan yazılımlar.
olmaz daBitcoin minening olmaz değil mi oyun ücretsiz olunca korktum
Oyun ücretsiz ya kim niye oyunu ücretsiz yapsın altında bişey vardır diye düşünüyordumolmaz da
bitcoin falan ne alaka ya?
Oyun içi satın alımlar ne güne duruyorOyun ücretsiz ya kim niye oyunu ücretsiz yapsın altında bişey vardır diye düşünüyordum
HaklısınOyun içi satın alımlar ne güne duruyor
ya ben indirdim sunucu hatası veriyor oyuna girilmiyor indirme bence.Arkadaşlar çok oyun indirmem bir indireyim dedim paladins i mesela yakın zamanda valorant yüklemiştim ama paladins de Microsoft bir şeyleri indirmeye başlattı ben steam den indirdim oyunu virüs bulaşma ihtimali veya bitcoin minening var mıdır