Neler Yeni

Steam dolandırıcı anısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sad
arkadaşlar çok bir şey yazmak istemiyorum elim ayağım titriyor bu arkadaş beni dolandırdı https://steamcommunity.com/id/MEEETOO1?tscn=1637241407 4000 dolara yakın bir envanterim vardı beni dolandırın fake hesaplar kullanarak oyun saati kasılmış bir şekilde link atıyor 10sv olunca bende bir şey olmaz dedim linke tıkladım (3 yıldır arkadaşız) daha bir şey anlamadan hesapta bir şeyler oldu kaspersky uyarı falan verdi sonra bütün envanterim i sömürdü ana hesabı hangisi bilmiyorum ama içinde çok değerli eşyalar vardır elimden geldiğince bir çok arkadaşlarıma raporlaması için rica ediyorum lütfen böyle dolandırıcıların yaptıkları yanına kar kalmasın daha önce bir çok kişiyide dolandırmış profile bakarsınız görürsünüz sizden ricam bu arkadaşı raporlayın iyi forumlar

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
HBE
arkadaşlar çok bir şey yazmak istemiyorum elim ayağım titriyor bu arkadaş beni dolandırdı https://steamcommunity.com/id/MEEETOO1?tscn=1637241407 4000 dolara yakın bir envanterim vardı beni dolandırın fake hesaplar kullanarak oyun saati kasılmış bir şekilde link atıyor 10sv olunca bende bir şey olmaz dedim linke tıkladım (3 yıldır arkadaşız) daha bir şey anlamadan hesapta bir şeyler oldu kaspersky uyarı falan verdi sonra bütün envanterim i sömürdü ana hesabı hangisi bilmiyorum ama içinde çok değerli eşyalar vardır elimden geldiğince bir çok arkadaşlarıma raporlaması için rica ediyorum lütfen böyle dolandırıcıların yaptıkları yanına kar kalmasın daha önce bir çok kişiyide dolandırmış profile bakarsınız görürsünüz sizden ricam bu arkadaşı raporlayın iyi forumlar
Bu tür durumlarda linke tıklamanız birşeyler olması için yeterli değil. Verilen url de user id ile login olmanız, verilen dosyayı indirmeniz (genelde indirmekte yeterli değil) ve çalıştırmanız gerekir.

Bu durumlar Steam GİŞ sözleşmesinde açık bir şekilde yer alır ki sorumluluk sadece size aittir. İstisnai durumlarda Steam destek olabilir.

Steam üzerinden tanımadığınız kimseyi arkadaşlık listenizde tutmamanızı öneririm.

Ayrıca dolandırıcı yorumları almış bir hesabı 3 yıl listenizde tutmakta ayrı bir muamma olup, ne kadar dikkatsiz bir kullanıcı olduğunuzu gösteriyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Takas yaparken ya da belirli fiyat üstünde bir şey satarken steam guard onayı istiyor. Steamguard kaldırıp yenisini eklese bile 15 gün(gün sayısını yanlış hatırlıyor olabilirim) takas ve pazar banı koyuyor.

O yüzden bu hikayede inanamadığım bazı şeyler var.

Top Bottom