EfehanAltunn
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
8 gün önce gece vakti manager Andrew isimli biri bana steam sohbeti üzerinden yazdı. Öncelikle hesabımdaki tüm kişiler engellenmiş profil fotoğrafım kaldırılmıştı.(Benim bilgim dışında). Ardından bu kişi hesabımın dolandırıcılıkdan raporlandığını söyledi. Ve sorduğu sorulara cevap vermemem halinde yasaklanacağımı söyledi. Sorularını cevapladım ve bu raporlamaların yalan olduğunu tespit etti. Ve bana arkadaş listemden güvendiğim bir kişinin ismini istedi bende verdim. Bu kişiyi arkadaş listemden silerek eşyaları ona takaslattı ve bunun eşyaların doğrulanması için gerekli olduğunu söyledi. O kişi arkadaş listemde olmadığı için eşyalar ona gitmeyip steam sunucularında duracağını ve 8 günün ardından otomatik olarak iade edileceğini söyledi. Ve steam mobile uygulamasına onaylama gönderdi. Bende kabul ettim. Ayrıca bizi kendi kendine o arkadaşım ile aile paylaşımı yaptırdı. 8 gün oldu fakat eşyalar geri gelmedi. Saat gece 1 gibi steam desteğe ticket attım ama kapatıldı diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.