Steam dolandırıcılık problemi

Reaksiyon skoru
11
8 gün önce gece vakti manager Andrew isimli biri bana steam sohbeti üzerinden yazdı. Öncelikle hesabımdaki tüm kişiler engellenmiş profil fotoğrafım kaldırılmıştı.(Benim bilgim dışında). Ardından bu kişi hesabımın dolandırıcılıkdan raporlandığını söyledi. Ve sorduğu sorulara cevap vermemem halinde yasaklanacağımı söyledi. Sorularını cevapladım ve bu raporlamaların yalan olduğunu tespit etti. Ve bana arkadaş listemden güvendiğim bir kişinin ismini istedi bende verdim. Bu kişiyi arkadaş listemden silerek eşyaları ona takaslattı ve bunun eşyaların doğrulanması için gerekli olduğunu söyledi. O kişi arkadaş listemde olmadığı için eşyalar ona gitmeyip steam sunucularında duracağını ve 8 günün ardından otomatik olarak iade edileceğini söyledi. Ve steam mobile uygulamasına onaylama gönderdi. Bende kabul ettim. Ayrıca bizi kendi kendine o arkadaşım ile aile paylaşımı yaptırdı. 8 gün oldu fakat eşyalar geri gelmedi. Saat gece 1 gibi steam desteğe ticket attım ama kapatıldı diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

öyle her önüne gelenin dediğini uygularsan olacağı bu, steam eşyaları ile kurtarmissin en azından. yarın bi gün polis jandamayiz biz diye arayıp evdeki altınları isterseler verme 😅

8 gün önce gece vakti manager Andrew isimli biri bana steam sohbeti üzerinden yazdı. Öncelikle hesabımdaki tüm kişiler engellenmiş profil fotoğrafım kaldırılmıştı.(Benim bilgim dışında). Ardından bu kişi hesabımın dolandırıcılıkdan raporlandığını söyledi. Ve sorduğu sorulara cevap vermemem halinde yasaklanacağımı söyledi. Sorularını cevapladım ve bu raporlamaların yalan olduğunu tespit etti. Ve bana arkadaş listemden güvendiğim bir kişinin ismini istedi bende verdim. Bu kişiyi arkadaş listemden silerek eşyaları ona takaslattı ve bunun eşyaların doğrulanması için gerekli olduğunu söyledi. O kişi arkadaş listemde olmadığı için eşyalar ona gitmeyip steam sunucularında duracağını ve 8 günün ardından otomatik olarak iade edileceğini söyledi. Ve steam mobile uygulamasına onaylama gönderdi. Bende kabul ettim. Ayrıca bizi kendi kendine o arkadaşım ile aile paylaşımı yaptırdı. 8 gün oldu fakat eşyalar geri gelmedi. Saat gece 1 gibi steam desteğe ticket attım ama kapatıldı diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sana kimse burda yardimci olamaz kimse steam yetkilisi degil

Uyi olmus bundan sonra bir daha hesabinla ilgili birdaha kimseye bilgi vermezsin ders cikarirsin

Umarim hesabinda cok degerli birsey yoktur büyük ihtimalle yasin kucuk hesabini banlamakla tehtit etmis seni korkmussun ve sorduklarini soylemissin birincisi steam yetkilisi olamayn kimse hesabini banlayamaz ki steam yetikilisi biri boyle birsey de yapmaz

yasinin kucuk oldugnu bilen biri de olabilir gecmis olsun yapilaca bisi yok

Uygunsuz davranış
eğer gerçekse steam dolandırcılık problemi değil beyin yetmezliği problemi olarak başlığı düzeltirsen seviniriz

20322_1.webp

Geçmiş olsun bundan 10 yıl önce de millete elindeki itemi ver kopyalıcam diyorlardı o hesap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri