G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Allah'ından bulsun aga. Geçmiş olsun tekrar80 dolar verecekti -güya-
Allah'ından bulsun aga. Geçmiş olsun tekrar80 dolar verecekti -güya-
Bu arada bir şey soracaktım unuttu tradi atarken bu oyunucu dolandırıcı olarak raporlandı yazar sizde yazdı mı ?Benim 18. Ama 500TL civarı kar edebilecekken 18TL zarar ettim totalde.
@rdeMStakeN aklıma bir fikir geldi, ortalama 200 USD'lik bir item alsam başka bir hesaptan. Sonrasında işte "sizin alıp sattığınızı ve 4150'den fazla trade'iniz olduğunu gördüm, eğer uygunsa işte atıyorum 180 dolara satın alabilir misiniz" diye, sonrasında yine aynı şekil devam edip bu sefer önce paranın yarısını göndermesini sonra item'i göndereceğimi söyleyip eğer parayı atarsa parayı alıp kaçsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamın 4200 civarı trade'i var bu arada o da ayrı bir güvence kaynağı.
Aynısının Farklısı Resmi Bile aynıydı büyük ihtimalle hesap değiştiriyordur haysiyetsiz adamDur kafama yattı ha
2 senedir mi yapıyor ve hala banlanmadı?
Benim 18. Ama 500TL civarı kar edebilecekken 18TL zarar ettim totalde.
@rdeMStakeN aklıma bir fikir geldi, ortalama 200 USD'lik bir item alsam başka bir hesaptan. Sonrasında işte "sizin alıp sattığınızı ve 4150'den fazla trade'iniz olduğunu gördüm, eğer uygunsa işte atıyorum 180 dolara satın alabilir misiniz" diye, sonrasında yine aynı şekil devam edip bu sefer önce paranın yarısını göndermesini sonra item'i göndereceğimi söyleyip eğer parayı atarsa parayı alıp kaçsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işin komik yanı profilinde 360 civarı +rep, "he bought my xxx item" yorumları var.Aynısının Farklısı Resmi Bile aynıydı büyük ihtimalle hesap değiştiriyordur haysiyetsiz adam
Geçmiş olsun.Benim zararım çok değil 600TL ancak daha büyük zararlar yapmayın yeter ki.
Büyük İhtimalle para ile almış 10 dolar verip 1k yorum yazdırtabiliyorsunHocam işin komik yanı profilinde 360 civarı +rep, "he bought my xxx item" yorumları var.
Büyük ihtimal milleti dolandırıp arkadaşlarına yazdırttırıyor.
Ne yapacaktın da dolandırıldın.İsım soyisim ve doğum tarihi de istemişti.
%100 dolandırıcı olduğuna eminim şu an. Ama sorun adamda degil bende. Kafamı vurmaya duvar arıyorum.
Aga 1 ay mining yap çıkarırsın çok büyük dert değilGut Knife Urban M. BS