Neler Yeni

Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?

Adamdan kimlik bilgilerini istedim, telefon numarasını istedim attı. Çoğu bilgisi de var TradeHub diye de bir DC sunucusu mevcut adamın. Takipçisi de çok diye kandım işte bir de "parayı gönderdim hesabı kontrol et" diyor.
Konuşmalarınızı Steam üzerinden yaptıysanız ve kendisi "Ben Steam adminiyim, hesabını vermen gerek ya da itemlerini vermen gerek" gibi iddialarda bulunduysa Steam bu konuşmaları tespit eder ve kişi hesabına takas banı alır. Aksi takdirde hiçbir sonuç alamazsınız... Umarım zararınız küçüktür, geçmiş olsun.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Konuşmalarınızı Steam üzerinden yaptıysanız ve kendisi "Ben Steam adminiyim, hesabını vermen gerek ya da itemlerini vermen gerek" gibi iddialarda bulunduysa Steam bu konuşmaları tespit eder ve kişi hesabına takas banı alır. Aksi takdirde hiçbir sonuç alamazsınız... Umarım zararınız küçüktür, geçmiş olsun.
Bu şey gibi olmuş "Polisim eğer şuraya 100.000 TL getirmezsen seni içeri alırız" bu arada geçmiş olsun..

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
dostum büyük ihtimal bu hesabıda çalmıştır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
geçmiş olsun

T.P.G.

80+ Titanium
Bizimki yine iş başında beyler...
2 kişiyi daha düşürmeye çalışıyor ikna edeceğim onları parayı almadan item yollamasınlar.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Bu platformda kullanıcı hakları diye bir şey yok kullanım koşulları var her yaptınız işlemden kullanıcı sorumludur.Yapmanız gereken tek bir şey var telefonu numarası arayıp açınca ana avrat küfür etmektir geçmiş olsun bu arada

b3nc33xd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nagy Bence
Hey! I from Hungary, and his man wants to buy my knife. I showed him this conversation, he said it was a misunderstanding and you got your money. Is this true?

PLS HELP ME!
1614559211916.png

b3nc33xd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nagy Bence
Furkan Aslan, is this your discord?

Hüso#8167

T.P.G.

80+ Titanium

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

Hesabı kapatılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,583
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom