Konuşmalarınızı Steam üzerinden yaptıysanız ve kendisi "Ben Steam adminiyim, hesabını vermen gerek ya da itemlerini vermen gerek" gibi iddialarda bulunduysa Steam bu konuşmaları tespit eder ve kişi hesabına takas banı alır. Aksi takdirde hiçbir sonuç alamazsınız... Umarım zararınız küçüktür, geçmiş olsun.Adamdan kimlik bilgilerini istedim, telefon numarasını istedim attı. Çoğu bilgisi de var TradeHub diye de bir DC sunucusu mevcut adamın. Takipçisi de çok diye kandım işte bir de "parayı gönderdim hesabı kontrol et" diyor.
Bu şey gibi olmuş "Polisim eğer şuraya 100.000 TL getirmezsen seni içeri alırız" bu arada geçmiş olsun..Konuşmalarınızı Steam üzerinden yaptıysanız ve kendisi "Ben Steam adminiyim, hesabını vermen gerek ya da itemlerini vermen gerek" gibi iddialarda bulunduysa Steam bu konuşmaları tespit eder ve kişi hesabına takas banı alır. Aksi takdirde hiçbir sonuç alamazsınız... Umarım zararınız küçüktür, geçmiş olsun.
dostum büyük ihtimal bu hesabıda çalmıştırSoru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.
Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Twitch bu.
Azraell66 - Twitch
İnstagram: nick_battlestar
Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
geçmiş olsunSoru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.
Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!
steamcommunity.com
Twitch bu.
Azraell66 - Twitch
Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
No bro, my discord: Furkan Aslan#6347.Furkan Aslan, is this your discord?
Hüso#8167
No, he didn't send me my money. I can show my bank statement.Hey! I from Hungary, and his man wants to buy my knife. I showed him this conversation, he said it was a misunderstanding and you got your money. Is this true?
PLS HELP ME!
Alıntıyı görüntüle
Hesabı kapatılmış.Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.
steamcommunity.com
Twitch bu.
Azraell66 - Twitch
Oh be, sonunda!Hesabı kapatılmış.
Ok bro dont worry. Account has been closed. He is scammer.Hey! I from Hungary, and his man wants to buy my knife. I showed him this conversation, he said it was a misunderstanding and you got your money. Is this true?
PLS HELP ME!
Alıntıyı görüntüle