- Konu Sahibi Konu Sahibi
gta 4 yoksa yapıştır.110tlye alıncak bişey varmı arma 3 dışı left 4 dead 2 alasım var
gta 4 yoksa yapıştır.110tlye alıncak bişey varmı arma 3 dışı left 4 dead 2 alasım var
gece 3 de zam gelecek diye düşnüyorum ininalda 290 lira var stalker 2 345 lira kasa düşürüp satıcam inaşllah 00da zam gelmezsen 00.00 olmadan al, riske girme.
epic 5 yıldır hiç kar edememiş hocam, onun da geçmesi uzak değilArtık satın alımlar için fırsat oldukça Microsoft Store ve Epic kullanacağım.
gece 3 olacağını sanmıyorum düşük ihtimal, riske girmemek lazımgece 3 de zam gelecek diye düşnüyorum ininalda 290 lira var stalker 2 345 lira kasa düşürüp satıcam inaşllah 00da zam gelmez
inşallah.Umarım açtığım konuda söylediğim gibi olurda fiyat güncellemesini firmalara bırakırlar, ama arkadaşların dediğine göre hepsi aynı anda global dolar olacakmış.
sonradan yapabilirler türkiyedeki satışlar düştü diyeUmarım açtığım konuda söylediğim gibi olurda fiyat güncellemesini firmalara bırakırlar, ama arkadaşların dediğine göre hepsi aynı anda global dolar olacakmış.
İlk 1 ay oyun almayacağım Boykot lazım.sonradan yapabilirler türkiyedeki satışlar düştü diye
haklısın ama biz boykot etsek bile bu firmaya kalmış rockstar böyle bir indirim asla yapmaz Ea de yapmaz PlayStation oyunlarınada yapılmaz benceİlk 1 ay oyun almayacağım Boykot lazım.
karttaki parayı direkt bakiye olarak steame atsam bekleme süresi filan olmuyor değil miİlk 1 ay oyun almayacağım Boykot lazım.
salı günü direkt attım ben, 2 dk sonra yansıdı. Birkaç arkadaşım süre falan diyor da şanslı mıyım anlamadımkarttaki parayı direkt bakiye olarak steame atsam bekleme süresi filan olmuyor değil mi
kasa satsak hemen bakiye kullanılmıyordu değil misalı günü direkt attım ben, 2 dk sonra yansıdı. Birkaç arkadaşım süre falan diyor da şanslı mıyım anlamadım