Neler Yeni

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
TR Satışlarının düşeceğinin farkındalardır illaki. Ben daha steamden eskisi kadar aktif alışveriş yapmam. Yani epic Microsoft store tercih ederim. Hepsi olmasa da çoğu şeyi kapsıyor sonuçta
epic 5 yıldır hiç kar edememiş hocam, onun da geçmesi uzak değil :D Satışların düşeceğini bildikleri için fiyatları uygun yapabilirler.

Leaden_Viever

80+ Bronze
TR Satışlarının düşeceğinin farkındalardır illaki. Ben daha steamden eskisi kadar aktif alışveriş yapmam. Yani epic Microsoft store tercih ederim. Hepsi olmasa da çoğu şeyi kapsıyor sonuçta
halaa steamle geldim steamle giderim diyenler var 5 kuruş daha fazla harcarım steam kullanırım diyenler var

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
halaa steamle geldim steamle giderim diyenler var 5 kuruş daha fazla harcarım steam kullanırım diyenler var
Bende şahsen steamden kopmam, tüm oyunlarımı oradan aldım. Ama ayda 5 alıyorsam senede 5 alacağım artık. Epicin arayüzünü sevmiyorum berbat, oyun güncellemesi falan ayrı dert.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
epic 5 yıldır hiç kar edememiş hocam, onun da geçmesi uzak değil :D Satışların düşeceğini bildikleri için fiyatları uygun yapabilirler.
Ne kadar yapabilir ki? Ets 2 şuan 10tllik kur üzerinden 290 tl yapıyor. 29 dolar oyunu eskiden almayan alır mı? Sanmam. Kimse mantıken 760 lira vermez ne olur bilmiyorum açıkcası. Ben gta 4 alıp serimi tamamlayacağım. Yanına da varsa 50 60 liralık fps oyunu alırım . Zaten çokta oyuna vaktim yok , bilgisayarda yavaş yavaş bırak beni diyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA

Mr.White

80+ Bronze

Leaden_Viever

80+ Bronze
Bende şahsen steamden kopmam, tüm oyunlarımı oradan aldım. Ama ayda 5 alıyorsam senede 5 alacağım artık. Epicin arayüzünü sevmiyorum berbat, oyun güncellemesi falan ayrı dert.
doğru diyorsunuz ama bir oyunun fiyatı artık yıllık değil günlük artıcakmış epicte çok sürmez o da dolara geçer yani çözüm yolu yok xbox gamepass belki bir umut olabilir

AtesLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Şalcıoğlu
Steam de kutuları sattım csgo da acaba 1.5k TL ile neler alınabilir acaba aksiyon tarzı oyunlar ve street fighter ve tekken tarzı oyunlar pc de oynayabilecegim ne alınabilir zorunda da değilim
Geç yazıyorum ama DMC5 bakabilirsin.

Top Bottom