- Konu Sahibi Konu Sahibi
4 ile 5'in alakası yok. Al, sarmazsa da iade etme 5i bitirince dönersin.Hocam 5 var ama oynamadım, 4 alınır mı sence?
4 ile 5'in alakası yok. Al, sarmazsa da iade etme 5i bitirince dönersin.Hocam 5 var ama oynamadım, 4 alınır mı sence?
her oyun iyi hocam, hepsi artacak çünkü.Arma 3 - Ready or Not ve Espace the Backrooms aldım nasıl sizce
gta 4 ün yorumlarında orjinali cracklisinden daha buglu diyorlargta 4 ü almaya gerek yok bence crackli var intte
Tamamdır, teşekkürler.4 ile 5'in alakası yok. Al, sarmazsa da iade etme 5i bitirince dönersin.
rust aldım.
ne alırsanız kafi hocam, her oyun pahalanacak çünkü.rust aldım.
hocam ilerde doların değeri euro yu geçerse eper vpn le falan gidip avrupa sunucusundan alsak aynı yabancıların türkiyeden aldığı gibi olur mu acabane alırsanız kafi hocam, her oyun pahalanacak çünkü.
hele bi o güne gelelim hocam düşünürüzhocam ilerde doların değeri euro yu geçerse eper vpn le falan gidip avrupa sunucusundan alsak aynı yabancıların türkiyeden aldığı gibi olur mu acaba
alın hocam bu saatten sonra hiçbirşeyin fiyatı düşmeyecekwest balkans dlcm yok alsam mı almasam mı çok araftayım
hocam para varsa al çünkü fiyatı 18 dolarwest balkans dlcm yok alsam mı almasam mı çok araftayım