Kerem gök
80+ Silver
10 dolara düşebilirbende diyorum indirimde max ne kadara düşebilir
10 dolara düşebilirbende diyorum indirimde max ne kadara düşebilir
öyle olursa o zaman alırım şuan tüm parayı vermek istemiyorum10 dolara düşebilir
Ha o zaman 10 dolar vermişsin ha şimdi 300 ne fark edicek. Ayrıca dolar artarsa ne yapacaksınöyle olursa o zaman alırım şuan tüm parayı vermek istemiyorum
CIS - USD fiyatını gösteriyor o link. MENA - USD fiyatları belli değil daha ama bir fikir yürütülebilir yine de.hocalarım herhangi bir steamdeki oyununun linkinin sonuna ?l=turkish&cc=kg bunu ekleyerek fiyatını bulursunuz mena için
para kalmadı olsa alıcam şimdi hemenHa o zaman 10 dolar vermişsin ha şimdi 300 ne fark edicek. Ayrıca dolar artarsa ne yapacaksın
mena usd ne kadar yakın fiyatlar bilgin varmıCIS - USD fiyatını gösteriyor o link. MENA - USD fiyatları belli değil daha ama bir fikir yürütülebilir yine de.
fiyatlar tl üzerinden bakınca tam çıkıyor dolar üzerinden küsüratlıCIS - USD fiyatını gösteriyor o link. MENA - USD fiyatları belli değil daha ama bir fikir yürütülebilir yine de.
Yani linkteki fiyatları kurcaladım biraz, bazı firmalar yerel fiyatlandırma falan dinlemeyip 70 doları basıp geçmiş. Bunlar MENA - USD için yerel fiyatlandırmaya uymayıp 70 doları basıp geçecekler gibi. Fakat genel itibariyle fiyatlar bu kur fiyatlandırmasına yakın olacak gibi duruyor.mena usd ne kadar yakın fiyatlar bilgin varmı
rust 20 dolar olsun yeter bana indirimde 10 a falan düşerse alırım ancakYani linkteki fiyatları kurcaladım biraz, bazı firmalar yerel fiyatlandırma falan dinlemeyip 70 doları basıp geçmiş. Bunlar MENA - USD'ye fiyatlandırmasına da uymayıp 70 doları basıp geçecekler gibi. Fakat genel itibariyle fiyatlar bu kur fiyatlandırmasına yakın olacak gibi duruyor.
Sonuçta fiyatlandırma yapımcının kararı, CIS - USD kuruna yakın bir fiyatta belirleyebilir ya da direkt dolar fiyatını yapıştırıp geçebilir. Fakat şahsi fikrim bu kur fiyatlandırmasına yakın olacakları yönünde.rust 20 dolar olsun yeter bana indirimde 10 a falan düşerse alırım ancak
Bunlar CIS ülkelerinin içinde bulunduğu grubun fiyatlandırmaları. Bizim bulunduğumuz MENA grubunun fiyatlandırmaları belli değil halen. Ama EA fotoğrafta da görüldüğü gibi o gruba pek yerel fiyatlandırma uygulamayıp 70 doları basıp geçmiş. MENA grubuna da aynı tarifeyi uygulayacağını öngörebiliriz.Twitter grubunda bir arkadaş fiyatlarin bu olduğunu iddia ediyor;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ea şaka mısın abi 70 dolar nedir?