Neler Yeni

Steam Eksik Para İadesi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
kur farkı. serbest piyasayı göze alma aldıgın bankanın o anki kuru önemli.

~helloworld

80+ Bronze

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
İsmail
Steam ile alakası yok bunun dolar ile aldığın için banka kuru yüzünden eksik yatmış buna yapabileceğin bir şey yok.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Cashback kesilmiştir. Alışveriş iptali oldugu için cashback geri alınır.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ismail sağlam
Cashback kesilmiştir. Alışveriş iptali oldugu için cashback geri alınır.
bu eksik para muhabbeti benim başıma geldiğinde dediğiniz şeyin aynını 10 kişi dedi. insanlar neden görüpte görmemezlikten gelir
veya neden görmek istemez anlamıyorum adam atmış ssi cashback her zaman ayrı gelir sse bile gerek yok cashback ayrı gelmiş ayrı gitmiş zaten ne kadar saçma şu dediğiniz keşke birde dışardan görebilseniz
yaşadım destek ekibine yazdım olay şundan ibaret
rakamlar temsili olacak şekilde papara ve steami iki farklı dövizci olarak düşünün
adı papara olan dövizci diyor ki kardeşim ben sana 3 doları 110 TL'ye satarım yani steamden 3 dolara ürün alırsan 110 keserim
steam adlı dövizcide diyorki kardeşim sen bana 3 dolar getirdin eyvallah dolarını TL'ye çevirmek istiyorsan ben sana 3 doları 100 liradan bozarım diyor.
sonuç olarak arada 10 lira kayıp yaşanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu eksik para muhabbeti benim başıma geldiğinde dediğiniz şeyin aynını 10 kişi dedi. insanlar neden görüpte görmemezlikten gelir
veya neden görmek istemez anlamıyorum adam atmış ssi cashback her zaman ayrı gelir sse bile gerek yok cashback ayrı gelmiş ayrı gitmiş zaten ne kadar saçma şu dediğiniz keşke birde dışardan görebilseniz
rakamlar temsili olacak şekilde papara ve steami iki farklı dövizci olarak düşünün
adı papara olan dövizci diyor ki kardeşim ben sana 3 doları 110 TL'ye satarım yani steamden 3 dolara ürün alırsan 110 keserim
steam adlı dövizcide diyorki kardeşim sen bana 3 dolar getirdin eyvallah dolarını TL'ye çevirmek istiyorsan ben sana 3 doları 100 liradan bozarım diyor.
aksini iddia edecek biri olacağını düşünmüyorum konu tamamen bundan ibaret

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Kadir Efe Ulusoy

aksini iddia edecek biri olacağını düşünmüyorum konu tamamen bundan ibaret
anlamyıorlar ha bu arada para haricinde bendeki 15 centte gitti geri gelmedi yani 3.29 doalra aldığım oyun tam 3 dolar olarak geri geldi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
bu şekilde 10-12tl eksik yattı 2-3 günde
bu cashbackler kimin cebinden çıkıyor sanıyorsunuz böyle ters ibraz durumlarda kur farkı alış satış makask böyle oluyor işte.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ismail sağlam
anlamyıorlar ha bu arada para haricinde bendeki 15 centte gitti geri gelmedi yani 3.29 doalra aldığım oyun tam 3 dolar olarak geri geldi
Alıştada satıştada şurda orijinal tutarda 3.29 yazıyorsa sorun yok kur farkı
1735920944010.png

Alıştada satıştada şurda orijinal tutarda 3.29 yazıyorsa sorun yok kur farkı

1735920944010.png
Satış dediğim iade alış ayrıntılarında 3.29 iade ayrıntılarında 3.29 dolar yazıyorsa sorun yok

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Top Bottom