kafan mı güzel knk nerde görülmüş 2 saati geçmeden kart düştüğü, 2 saati geçip iade edildiği (istisnalar hariç o da çok nadir olur)Mesaj otomatik birleştirildi:
2 saatten önce gelmediğini nereden biliyorsun yanlış anlama merak ettim
ben 2 saat geçirip iade edicem demedim soru soruyoruz kafan mı güzel falan hoş değilkafan mı güzel knk nerde görülmüş 2 saati geçmeden kart düştüğü, 2 saati geçip iade edildiği (istisnalar hariç o da çok nadir olur)
önceden bugdu o kaldırıldı istisna değil yanikafan mı güzel knk nerde görülmüş 2 saati geçmeden kart düştüğü, 2 saati geçip iade edildiği (istisnalar hariç o da çok nadir olur)
başarımları SAM picker la açabilirsinBeyler ben halı hazırda oynamis olduğum oyunlar için basarimlari bu yöntemle kasabilirmiyim
bugdu ama o. normal bir durum değildiönceden bugdu o kaldırıldı istisna değil yani
öyle bir şey yok diyorlar var diyorsunben 2 saat geçirip iade edicem demedim soru soruyoruz kafan mı güzel falan hoş değil
Ban yemem demi tam olarak nasıl çalışıyor bunun gibi mi yoksa farklı bir mantığımı varbaşarımları SAM picker la açabilirsin
farklı, uygulamayı açıyorsun, unlock all diyorsun 5 saniyede 100k başarım açıyorsun sonra uygulamanı kapayıp başarımlarınla hava atabilirsin.Ban yemem demi tam olarak nasıl çalışıyor bunun gibi mi yoksa farklı bir mantığımı var
yok ben kullanıyorum onu. idle masterda önlem olsun diye vaclı oyunlar kara listeye alınıyor. ama ban yiyen olmadı bu zamana kadar yanlış bilmiyorsamBan yemem demi tam olarak nasıl çalışıyor bunun gibi mi yoksa farklı bir mantığımı var
farklı, uygulamayı açıyorsun, unlock all diyorsun 5 saniyede 100k başarım açıyorsun sonra uygulamanı kapayıp başarımlarınla hava atabilirsin.
Peki yukarıdaki arkadaşın dediği gibimi oluyor olay herseyi size soruyorum isteyim bakamıyorum yotubeden falan kusura bakmayinyok ben kullanıyorum onu. idle masterda önlem olsun diye vaclı oyunlar kara listeye alınıyor. ama ban yiyen olmadı bu zamana kadar yanlış bilmiyorsam