Necromancerr 80+ Platinum Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10,383 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,495 Konum Night City İsim Emre Discord necromancerr 23 Mart 2024 #40 priyuTyoourus yazmış: Forza da idle kullanınca ban yer miyiz? Devamı için tıklayın... vac oyunu değil sorun olmaz
priyuTyoourus yazmış: Forza da idle kullanınca ban yer miyiz? Devamı için tıklayın... vac oyunu değil sorun olmaz
priyuTyoourus 80+ Bronze Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 529 23 Mart 2024 #41 Necromancerr yazmış: vac oyunu değil sorun olmaz Devamı için tıklayın... Teşekkürler
phopshen 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 1,021 23 Mart 2024 #42 palodayı yazmış: Peki yukarıdaki arkadaşın dediği gibimi oluyor olay herseyi size soruyorum isteyim bakamıyorum yotubeden falan kusura bakmayin Devamı için tıklayın... knk 5 saniyede 100k başarım olayı yok arkadaş abartmış. hangi oyunları istiyorsan giriyorsun ssteki örnek gibi yapıyosun
palodayı yazmış: Peki yukarıdaki arkadaşın dediği gibimi oluyor olay herseyi size soruyorum isteyim bakamıyorum yotubeden falan kusura bakmayin Devamı için tıklayın... knk 5 saniyede 100k başarım olayı yok arkadaş abartmış. hangi oyunları istiyorsan giriyorsun ssteki örnek gibi yapıyosun