Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İade etme olsa ben kazandığım 400 tlyi herhalde iadelerle beraber 600 e tamamlardımiade edemiyorsun
İade etme olsa ben kazandığım 400 tlyi herhalde iadelerle beraber 600 e tamamlardımiade edemiyorsun
2 saati geçmeden vermiyor kartları yapmış biriyimneden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 SAAT GEÇMİCEK
ban yeme durumu yok eskiden 2k tl den fazla kazanmıştık agalarla beraber. ama artık bunun yarsını bile kazanamazsınBaya iyiymiş aslında peki ben bu uygulamayı indirim sadece başarıları bu yöntemle yada kartları acabilirmiyim ban yeme gibi bir durum warmi
vac korumalı oyunları yapamazsın (cs2,rust) gibi ama diğerlerinde ban yokBaya iyiymiş aslında peki ben bu uygulamayı indirim sadece başarıları bu yöntemle yada kartları acabilirmiyim ban yeme gibi bir durum warmi
ne alaka. bi sistem var 2 saat önce kart gelmiyor senin şansın mı sistemi bozucak aahahahşansa bağlı hocam
Forza ets dl2 gibivac korumalı oyunları yapamazsın (cs2,rust) gibi ama diğerlerinde ban yok
Şansa bağlı değil zamanında çok yaptım uydurmayın şöyle şeyler zamanında bi bug vardı bununla ilgili ancak fixleneli çok oldu o bugşansa bağlı hocam
katılıyorumne alaka. bi sistem var 2 saat önce kart gelmiyor senin şansın mı sistemi bozucak aahahah
Baya iyiymiş aslında peki ben bu uygulamayı indirim sadece başarıları bu yöntemle yada kartları acabilirmiyim ban yeme gibi bir durum warmi
2 saatten önce gelmediğini nereden biliyorsun yanlış anlama merak ettimne alaka. bi sistem var 2 saat önce kart gelmiyor senin şansın mı sistemi bozucak aahahah
çünkü öyleMesaj otomatik birleştirildi:
2 saatten önce gelmediğini nereden biliyorsun yanlış anlama merak ettim
bende cevaplayayım hem yakın zamanda elimdeki oynamak için aldığım oyunlara hemde eskiden bunları araştırıp toplayıp yapan biri olarak 2 saati geçmeden gram kart vermez kart düşme saatide genelde 3 ila 4 saat arasında oluyor2 saatten önce gelmediğini nereden biliyorsun yanlış anlama merak ettim
Steam en düşük oyun fiyatını değiştirmişti dolara geçmeden önceydi hatta. Yani o iş bittiIdle master uygulaması bizi steame karşı oyunda değilken oyundaymışız gibi gösterip bizim için kart kasan bir uygulama. Bende ucuz oyunları alıp ıdle master ile kartlarını 2 saat geçmeden ( 2saat geçerse iade edemem bildiğiniz üzere ) toplayabildiğim kadarını toplayıp aldığım oyunu iade etmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır eskiden kuruş kazanmak yerine şimdi sent kazanıyorsun 5 sent e 20 kart satarsan 1 dolar ediyor