Neler Yeni

STEAM EN UCUZ GOD OF WAR NEREDE BULURUM

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Epic games dolara geçtikten sonra torrent baba affet bizi diye gezersiniz artık
okadar dusmeyız herhalde hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ay sonra steam herşeyi bedava yaparsa dersin steam baba bizi affet

330
suan dusundumde mantıklı gıbı geldı guvenılır sıteler warmı aklında spıderman ramsted ve mortal kombat 1 de war sepette onlarıda kodla alabılırmıyım

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bayram Fırat
okadar dusmeyız herhalde hocam

suan dusundumde mantıklı gıbı geldı guvenılır sıteler warmı aklında spıderman ramsted ve mortal kombat 1 de war sepette onlarıda kodla alabılırmıyım
onlar pahalı onları harbiden epicten alınır

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
Gerçekten Steam'cileri anlamak zor, hiç mi cebinizi düşünmüyorsunuz, ille de Steam diyorsunuz. Steam'den aldığınız 1 oyunun fiyatı ile Epic'ten 2-3 oyun alanları gördüğünüzde hiç mi pişmanlık hissetmiyorsunuz. Ayrıca launcher sadece oyunu başlatana kadar oyun açıldıktan sonra launcher ile ne işiniz var.

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bayram Fırat
Gerçekten Steam'cileri anlamak zor, hiç mi cebinizi düşünmüyorsunuz, ille de Steam diyorsunuz. Steam'den aldığınız 1 oyunun fiyatı ile Epic'ten 2-3 oyun alanları gördüğünüzde hiç mi pişmanlık hissetmiyorsunuz. Ayrıca launcher sadece oyunu başlatana kadar oyun açıldıktan sonra launcher ile ne işiniz var.
30 TL'ye 2 3 oyun ne alabilirm allah aşkına

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh

Palo DAYI 👑

80+ Gold
buda dogru valla sahzen ben epıcten rdr2 yı 89 TL'ye aldımda steamde 350 dı ustelık ındırımlı halı gerısını sen dusun

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
evet sevmiyorum ve ciddi indirim yoksa epicten oyun almam
Neyini sevmiyorsunuz, yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Yapması gereken her şeyi yapıyor, açıyorsun, oyun satın alıyorsun, indiriyorsun, oynuyorsun. Oyunu oynadıktan sonra zaten daha bir önemi var mı?

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bayram Fırat
Neyini sevmiyorsunuz, yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Yapması gereken her şeyi yapıyor, açıyorsun, oyun satın alıyorsun, indiriyorsun, oynuyorsun. Oyunu oynadıktan sonra zaten daha bir önemi var mı?
oyuna girmek sıkıntı yüklemek sıkıntı bir yama mod kurucamız zaman steam daha basit modcular setuplarını ona göre yapıyor

lebron23

80+ Bronze
Ben ikisini de kullanıyorum ama epic bariz şekilde kötü.

Düzgün community kısmı yok. Workshop yok. Arayüzü yavaş. İndirme yönetici kaç senedir hala chrome seviyesinde. Steamde kütüphane paylaşımı var, steamlink var.

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emre Berk Ertuğrul
aşşırı haklı isyan. Ben de anlamıyorum. İlla steam illa steam 170tl ye cyberpunk + rdr2 almıştım ne kadar gömdüler bu epic games i. Adamlar gta 5 verdi onu bunu verdi oyunları bedavadan pahalı yaptı neymiş arayüzü kötüymüş gir tık tık bas şuna buna oyna oyununu neyi var epic in. Steam daha ucuz olsa ordan alıcam ama epic ucuz epic fanı değilim yani.

bedavadan bi tık pahalı demek istedim

Top Bottom