Neler Yeni

STEAM EN UCUZ GOD OF WAR NEREDE BULURUM

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bayram Fırat
aşşırı haklı isyan. Ben de anlamıyorum. İlla steam illa steam 170tl ye cyberpunk + rdr2 almıştım ne kadar gömdüler bu epic games i. Adamlar gta 5 verdi onu bunu verdi oyunları bedavadan pahalı yaptı neymiş arayüzü kötüymüş gir tık tık bas şuna buna oyna oyununu neyi var epic in. Steam daha ucuz olsa ordan alıcam ama epic ucuz epic fanı değilim yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bedavadan bi tık pahalı demek istedim
gta 5 online nın içine ettiler ama fiyat konusunda kötülemiyorum fakat 30 tl fark verip steamden almak varken neden epicten alayım diyorum

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
oyuna girmek sıkıntı yüklemek sıkıntı bir yama mod kurucamız zaman steam daha basit modcular setuplarını ona göre yapıyor
Ben ikisini de kullanıyorum ama epic bariz şekilde kötü.

Düzgün community kısmı yok. Workshop yok. Arayüzü yavaş. İndirme yönetici kaç senedir hala chrome seviyesinde. Steamde kütüphane paylaşımı var, steamlink var.
oyuna girmek neden sıkıntı oyna diyorum açılıyor oyun, türkçe yama falan da şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım, hep Epic uyumlu yamalar vardı, community ve workshop kısmında haklısınız ama bunların çok önemli olduğunu sanmıyorum zaten Steam'de de kullanmıyordum bu kısımları, kaldı ki o modları falan GMOD gibi oyunlarda kullandım, AC Mirage aldığım zaman, God of War aldığım zaman onların hiçbir önemi yok ki, arayüz akıcılığı da Steam ile aynı ben hiç sıkıntı yaşamadım, ne yapsam anında tepki veriyor, indirme yöneticisinde de hiç sıkıntı yaşamadım, tam hız indirebiliyorum, Steamden bi farkını görmedim, sadece arayüzü değişik o da olsun yani, alışmak gerekiyor sadece, Steam'i de indirdiğimiz gibi öğrenmedik ki, kaç yıldır kullanıyoruz, alıştık sadece.

lebron23

80+ Bronze
oyuna girmek neden sıkıntı oyna diyorum açılıyor oyun, türkçe yama falan da şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım, hep Epic uyumlu yamalar vardı, community ve workshop kısmında haklısınız ama bunların çok önemli olduğunu sanmıyorum zaten Steam'de de kullanmıyordum bu kısımları, kaldı ki o modları falan GMOD gibi oyunlarda kullandım, AC Mirage aldığım zaman, God of War aldığım zaman onların hiçbir önemi yok ki, arayüz akıcılığı da Steam ile aynı ben hiç sıkıntı yaşamadım, ne yapsam anında tepki veriyor, indirme yöneticisinde de hiç sıkıntı yaşamadım, tam hız indirebiliyorum, Steamden bi farkını görmedim, sadece arayüzü değişik o da olsun yani, alışmak gerekiyor sadece, Steam'i de indirdiğimiz gibi öğrenmedik ki, kaç yıldır kullanıyoruz, alıştık sadece.
Dostum farkı ne diye sordun. Cevapladım. Daha hala oyuna girmekte ne sıkıntı var diyorsun?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
Dostum farkı ne diye sordun. Cevapladım. Daha hala oyuna girmekte ne sıkıntı var diyorsun?
Oyuna girmek nasıl sıkıntı olabilir ya? onda da oyna diyorsun oyun açılıyor atıyorsun Steam'i bi kenara, Epic'te de oyna diyorsun açılıyor oyun atıyorsun Epic'i bi kenara, ikinde de kullanım sınırı buraya kadar, bu fark mı şimdi?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
Sosyal medya olarak mı kullanıyorsunuz siz bu platformları onu anlamıyorun, oyun marketi dediğin oyun oynamak içindir, oyun orijinal olduktan sonra ne fark eder ordan mı burdan mı, amacınız oyun oynamak değil sanırım.

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bayram Fırat

:D siteyi kaydediyim avatar oyununu merak ettim

not ironi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sosyal medya olarak mı kullanıyorsunuz siz bu platformları onu anlamıyorun, oyun marketi dediğin oyun oynamak içindir, oyun orijinal olduktan sonra ne fark eder ordan mı burdan mı, amacınız oyun oynamak değil sanırım.
evet

asko56

80+ Silver

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bayram Fırat
Dostum god of war full update li maglum kanallarda var dünya para vermenin bir mantıgı yok
:D Hayır dostum epic games daha iyi çünkü 40 tl ucuz ve bunun için herkes konuyla alakasız epic games mesaşı yazmalı sen galiba seçilmiş kişisin

Top Bottom